Tasarim programlari icin sistem tavsiyeleri

Davuthan

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar SOLIDWORKS AutoCAD gibi programlari icin sistem toplamak istiyorum ve bunun icin intetel Nvidia tarafi mi yoksa amd tarafımi daha güçlü işlemci ve ekran karti tavsiyelerinizi bekliyorum aklimda rx 5600 xt modeli var ama Nvidia tarafi daha mi iyi is çıkarır teşekkürler

Arkadaşlar SOLIDWORKS AutoCAD gibi programlari icin sistem toplamak istiyorum ve bunun icin intetel Nvidia tarafi mi yoksa AMD tarafımi daha güçlü işlemci ve ekran karti tavsiyelerinizi bekliyorum aklimda rx 5600 xt modeli var ama Nvidia tarafi daha mi iyi is çıkarır teşekkürler
ekran kartından ziyade daha çok işlemci kullanıyor o programlar en az 32 gb ram tak ve 3600x veya 2700x işlemci koy

ekran kartından ziyade daha çok işlemci kullanıyor o programlar en az 32 gb RAM tak ve 3600x veya 2700x işlemci koy
Peki render almak istediğmiz de bir modeli o zamanda ayni konu gecerli olacak midir evet autocad ram daha cok kullaniyor fakat solid sanirsam ekran kartida istiyor Nvidia bunun icon daha iyi diye sagda solda okudum ancak Nvidia fiyatlari ucuk amd ekran kartları nasil olur

Geri