Tasarladığım bu 2 uygulamayı sizce play storeye yayınlıyim mi?

Messinin Ronaldosu

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
290
Bir kereliğine 25 dolar verip uygulamalar yayınlamak istiyorum sizce en az kaç kişi indirir ve ne kadar kazanırım?

1. Uygulama: QR Kod Tarayıcı
2. Uygulama: Çeviri

Bir kereliğine 25 dolar verip uygulamalar yayınlamak istiyorum sizce en az kaç kişi indirir ve ne kadar kazanırım?

1. Uygulama: QR Kod Tarayıcı
2. Uygulama: Çeviri
Bunlar çok klasik uygulamalar tek başınıza bu işe girişmek çok mantıklı olmaz ama ben uygulamama güveniyorum diyorsanız siz bilirsiniz

Diğer uygulamalardan ayıran bir özelliği varmı mesela çeviri sadece metin yazıyorsun yanıt mı alıyorsun yoksa kamerayla gösterdiğin metini algılayabiliyor mu?

ikiside piyasada yüzlerce bulunan uygulamalar.

Piyasada çok fazla mudaili var. Mesela Google Çeviri yerine neden senin çevirini kullanayım? Artıları neler? Bu tarz uygulamalar birbirine çok benzediği için pek bir kazancın olmaz.

sanmam aşırı var playde zaten

Düzgün çalışıyor mu? Bir deneyelim. At bir dosya paylaşım sitesine.
Apk dosyası olduğu için atamıyorum atmam için bisey varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok fazla muadil ve bilinen isim yapmış uygulamalar var. Pek bir şey kazanamazsın .

Bunlar çok klasik uygulamalar tek başınıza bu işe girişmek çok mantıklı olmaz ama ben uygulamama güveniyorum diyorsanız siz bilirsiniz

Diğer uygulamalardan ayıran bir özelliği varmı mesela çeviri sadece metin yazıyorsun yanıt mı alıyorsun yoksa kamerayla gösterdiğin metini algılayabiliyor mu?

ikiside piyasada yüzlerce bulunan uygulamalar.

Çeviriyi yayınlarsan ben kullanırım çok lazım oluyor :)

Farklı yönleri varsa belki tutar yoksa yok

Piyasada çok fazla mudaili var. Mesela Google Çeviri yerine neden senin çevirini kullanayım? Artıları neler? Bu tarz uygulamalar birbirine çok benzediği için pek bir kazancın olmaz.

sanmam aşırı var playde zaten

Düzgün çalışıyor mu? Bir deneyelim. At bir dosya paylaşım sitesine.
Ya zaten 10binler kazanamam bu uygulamalardan hani ben bir kereliğine 25dolar yanı 460tl vericem ya kar eder miyim facebook reklami felan koyucam birde pro olan seçeneğini koycam fiyatını da 1 2 tl yaparım zaten en az 500kisi indirir 500tl Kazanırım Allah bereket versin. İyi olmazmi

Apk dosyası olduğu için atamıyorum atmam için bisey varmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya zaten 10binler kazanamam bu uygulamalardan hani ben bir kereliğine 25dolar yanı 460tl vericem ya kar eder miyim facebook reklami felan koyucam birde pro olan seçeneğini koycam fiyatını da 1 2 TL yaparım zaten en az 500kisi indirir 500tl Kazanırım Allah bereket versin. İyi olmazmi
Denemekten zarar gelmez hocam, bir sürü market var ama hepsinin de müşterisi var. UI UX konusunda bi farkın olursa veya reklamını çok güzel yaparsan tiktokta instagramda falan gayette indirme alırsın

Denemekten zarar gelmez hocam, bir sürü market var ama hepsinin de müşterisi var. UI UX konusunda bi farkın olursa veya reklamını çok güzel yaparsan tiktokta instagramda falan gayette indirme alırsın
Aynen tiktokda paylaşsam yüklerler merakdan

Geri