Neler Yeni

Taşınabilir Monitör Önerisi

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Murat KARACA
Merhaba, bana hem tek Type C üzerinden çalışabilecek (Thunderbolt destekli laptopta ve S24 Ultra telefonumda kullanmak için) hem de HDMİ ile çalışabilecek (masaüstü PC'ye bağlamak için) taşınabilir monitör lazım. Hem ucuz olduğundan hem de aktif olarak aynı markanın 2K 165HZ 27 inç monitörünü kullanıp memnun olduğumdan Koorui 15B1'i fiyat olarak beğendim. Olabildiğince uygun rakamdan başka öneriniz var mı? 1. Linkteki ürün banka indirimi ile 3650TL vadesiz 3 taksit'e geliyor.

2. Linkte de Asus'un bir ürünü var, yeni çıkmış sanırım 1 yıldır ara ara taşınabilir monitör bakınıyordum ancak bu ay görmeye başladım. Bir de Teknobiyotik'te satılan Zeuslap markası var onların da 6K bandında dokunmatik modelleri var. Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim

Pckopat

80+ Silver
Asusun zen serileri gayet güzel ve şık tasarıma sahip. Bu baktığın modelde çıkış portları fazla iyi bir seçenek.

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,132
İsim
Ömer Murat KARACA
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Asusun zen serileri gayet güzel ve şık tasarıma sahip. Bu baktığın modelde çıkış portları fazla iyi bir seçenek.
onlar bütçeyi yoruyor biraz 6-7K'dan başlıyor geneli, Koorui'yi sipariş ettim az önce, yorumlarda panel kalitesini falan çok övmüşlerdi. Gelince göreceğiz artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,211
Üyeler
169,547
Son üye
saviorhesap
Top Bottom