Taşınacağım evdeki internet hk.

fiberi olsaydı 700tl 1k mbps bi kaç kişi başvuru yapın binadan alt yapı için Turkcell kaçırmaz yeni binaları kolay kolay
AtlantisNet'te 1000mbps 500tl. Ayrıca en iyi yatırım yaptıkları yer Esenyurt. Ana merkezleri ise bana 5 dakika. Turkcell'den altyapı geleceğini sanmıyorum buraya.

AtlantisNet'te 1000mbps 500tl. Ayrıca en iyi yatırım yaptıkları yer Esenyurt. Ana merkezleri ise bana 5 dakika. Turkcell'den altyapı geleceğini sanmıyorum buraya.
onun hakkında bilgim yok bölgesel firma olsa gerek ucuzmuş epey

Allah Türk Telekomun belasını versin ya. Ne iptal ediyor ne kullandığım paketin hızını veriyor öylece bıraktı ortada. İnterneti nakil ettirmek için de 750tl istiyor. Vdsl geçin sonra memnun kalmadım diyip iptal edersiniz diyor ücretsiz. Olum zaten 750tl veriyorum cayma bedeli alsan ne almasan ne? Allah ellerine düşürmesin.

Türk Telekom'u iptal etmek için aradığımda bana 30 günde veremedikleri ilgi alaka ve hizmeti sağlamaya çalıştılar. Hayır dedim 4 bin ödeyip çıkacağım. Allah'tan bulsunlar. AtlantisNet için başvuru yaptım 4-5 saat oldu. Yarın saat 9.5-1 arası gelip kuracaklar randevu aldım. Lanet gelsin Türk Telekom'a.

AtlantisNet bağlandı.
1761653034618.webp

Son düzenleme:
Geri