Neler Yeni

Taşındıktan Sonra Ekran Kartı 95 DERECE görüyor

SelimBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selim Sıvuşoğlu
birde gençler oyuna girer girmez ekran kartından ses geliyor değişik bir ses (fan sesi değil)

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
birde gençler oyuna girer girmez ekran kartından ses geliyor değişik bir ses (fan sesi değil)
sesi tahmin mi edelim? ya video atacaksın ya da sesi tarif edeceksin. coil whine mı yoksa fan sesi mi karar verelim.

SelimBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selim Sıvuşoğlu
Msi Afterburner silip tekrar yükledim evet sıcaklık 90 larda değil fakat gel gelelim eskisi gibide değil yani düzelmiş değil ets girdikten hemen 1 saniye sonra %100 kullanıyor ve 68 derece altına inmiyor dediğim gibi eskiden %100 kullanması çok nadirdi ve sıcaklık 60 altındaydı hep
Mesaj otomatik birleştirildi:

sesi tahmin mi edelim? ya video atacaksın ya da sesi tarif edeceksin. coil whine mı yoksa fan sesi mi karar verelim.
coil whine sesi

coil whine sesi
ekran kartının 95 derece olduğu anları atarmısın
after burner silip yükledim o kadar çıkmadı fakat hala 68 altı düşmüyor

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
Msi Afterburner silip tekrar yükledim evet sıcaklık 90 larda değil fakat gel gelelim eskisi gibide değil yani düzelmiş değil ets girdikten hemen 1 saniye sonra %100 kullanıyor ve 68 derece altına inmiyor dediğim gibi eskiden %100 kullanması çok nadirdi ve sıcaklık 60 altındaydı hep

coil whine sesi

coil whine sesi

after burner silip yükledim o kadar çıkmadı fakat hala 68 altı düşmüyor
e tamam 75lerin 80 lerin üstüne çıkmadığında sorun yok

SelimBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selim Sıvuşoğlu
benimki de öyle merak etme, %100 kullanılması kötü bir şey değil ve 68 derece iyi
ya reisim nasıl iyi daha 3 gün önce yayın yaparken 63 derece idi yayın dışı 55 lerde gezerdi şimdi yayın dışı 68 altına düşmüyor kafayı yemek üzereyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,089
Üyeler
167,244
Son üye
Derdo42
Top Bottom