Neler Yeni

Taşındıktan Sonra Ekran Kartı 95 DERECE görüyor

SelimBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selim Sıvuşoğlu
Dün istanbula taşındım bilgisayar çok sağlam paketlemiştim fakat sallanmış olabilir normalde ets 2 yayın yaparken 55 derece 60 derece olan kart bugun normal bir şekilde oyuna girdiğimde ekran kartı kullanımı hem %80 kullanıyor gösteriyor hemde %95 sıcaklık gösteriyor girer girmez oluyor

fakat normalde dediğim gibi en fazla bu kartta 67 derece görmüştüm oda cyperpunk da

sizce ne yapmalıyım ekran kartını söküp taktım (fanlar çalışıyor)

EKRAN KARTI ; MSİ GTX 1660 GAMİNG X

JeyliBon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
390
İsim
Ahmet Aslan
Dün istanbula taşındım bilgisayar çok sağlam paketlemiştim fakat sallanmış olabilir normalde ets 2 yayın yaparken 55 derece 60 derece olan kart bugun normal bir şekilde oyuna girdiğimde ekran kartı kullanımı hem %80 kullanıyor gösteriyor hemde %95 sıcaklık gösteriyor girer girmez oluyor

fakat normalde dediğim gibi en fazla bu kartta 67 derece görmüştüm oda cyperpunk da

%95 sıcaklık nasıl oluyor anlamadım büyük ihtimalle yanlış anlamışsınızdır çünkü o kartın neredeyse hiçbir halukarda 95 dereceyi geçeceğini düşünmüyorum

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Msi afterbuner de yazılımsal bi sorun olabilir çünkü bu değerler normal değil

SelimBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selim Sıvuşoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende anlamadım ki oyuna girer girmez nasıl %80 kullanır ekran kartı birde gaming x modeli ürünün en iyisini aldım birde fanları olsun felan daha 2 gün önce bir şey yoktu

TamerKs

80+ Silver

aynı kart bende de var MSİ GTX 1660 ama bende %100 yükte 65'i geçmiyor.

SelimBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selim Sıvuşoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı kart bende de var MSİ GTX 1660 ama bende %100 yükte 65'i geçmiyor.
sence afterburner da mı sorun var kafayı yemek üzereyim 1 haftadır yayın yapamıyorum facebook yayıncısıyım gelirim facebook üzerinden

Yıldırım Beyazid

80+ Bronze
normal değil değerler normal değil

TamerKs

80+ Silver
yerini değiştirdiğine göre kasayı hava almayacak bir yere koymuş olabilir misin ? bilemedim

SelimBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Selim Sıvuşoğlu
yerini değiştirdiğine göre kasayı hava almayacak bir yere koymuş olabilir misin ? bilemedim
kasanın hava akışı için 3 bin tl harcadım şuan olabildiği en iyi hava akışına sahip kasa içerisinde 7 tane fan bulunmakta

Top Bottom