Taşınılabilir Harddisk Alınır mı? (Lütfen yardım)

Alioskii

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
533
Arkadaşlar 1 ay oldu laptop aldığımdan beri aklıma kazındı bu soru. Şimdi dahili harddisk alsam çok pahalı servise yolla gel ne olacağı belli değil yolda, bilgisayarın ağırlığı artıcak ki bu benim için çok önemli ultrabook kullanıyorum. Harddisk takır takır ses çıkartıyor çok pahalı bir şey olmadığı sürece. Buda beni rahatsız eder çünkü bilgisayarım oyun dışında aşırı sessiz çalışıyor. Taşınılabilir harddisk alsam 150-200 liraya sorun yaşar mıyım

Arkadaşlar 1 ay oldu laptop aldığımdan beri aklıma kazındı bu soru. Şimdi dahili harddisk alsam çok pahalı servise yolla gel ne olacağı belli değil yolda, bilgisayarın ağırlığı artıcak ki bu benim için çok önemli ultrabook kullanıyorum. Harddisk takır takır ses çıkartıyor çok pahalı bir şey olmadığı sürece. Buda beni rahatsız eder çünkü bilgisayarım oyun dışında aşırı sessiz çalışıyor. Taşınılabilir harddisk alsam 150-200 liraya sorun yaşar mıyım
Ben kullanıyorum yaşamazsınız sorun.

seagate expansion 1tb usb 3.0 modelini kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım 350-400 tl arası bulabilirsin internette ama yine araştırmanda fayda var

seagate expansion 1tb usb 3.0 modelini kullanıyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım 350-400 TL arası bulabilirsin internette ama yine araştırmanda fayda var
Reis bütçe 200 ya

kaç gb lazım

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eğer 45tl daha ekleyebilirsen samsungun bu modelide iyi
https://www.trendyol.com/samsung/m3...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.74.3 bununla aynısı sanırım daha ucuz

Geri