Task Host Window nedir?

Ahmet İ.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,544
Dün akşam PC'yi kapatırken böyle bir uyarı geldi. Yine de kapat dedikten sonra normal kapanma hızına göre daha yavaş kapandı bilgisayar. Bu neden kaynaklanabilir acaba? İnternetten foroğrafını bulup alt kısma koydum, benimkiyle birebir aynı olduğu için. Virüs vs. mi vardır acaba?Yoksa arkada kapatamadığı bir uygulama vs. mi var?Sanırım windows updateleri gelmişti,onları indirmediğim için fazlalık birikti(hizmetler,uygulamalar vs.)
images.jpeg

Task Host Windows işletim sistemine ait bir bileşen. Virüs ya da zararlı bir yazılım değil. Bilgisayarı kapatırken Windows işletim sistemi açık olan uygulamaları kapatır. Zaman zaman bazı uygulamaları kapatırken sorunla karşılaşabiliyor.

Task Host Window açık kapatın uyarısı her zaman karşına gelmiyorsa bu bir sorun değil. Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok. Zaman zaman bu herkesin başına gelebilir. Süreklilik arz ederse o zaman sorun var demektir.

Task Host Windows işletim sistemine ait bir bileşen. Virüs ya da zararlı bir yazılım değil. Bilgisayarı kapatırken Windows işletim sistemi açık olan uygulamaları kapatır. Zaman zaman bazı uygulamaları kapatırken sorunla karşılaşabiliyor.

Task Host Window açık kapatın uyarısı her zaman karşına gelmiyorsa bu bir sorun değil. Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok. Zaman zaman bu herkesin başına gelebilir. Süreklilik arz ederse o zaman sorun var demektir.
Başka forumdada sordum,bunun sorun değil gayet normal bir durum olduğunu söyledi bir kullanıcı.Arkadaki fazla olan hizmetlerden ve uygulamalardan olabileceğini söyledi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca yazdığınız bu yazıyı başka bir forumda soru cevap kısmında görmüştüm.

Başka forumdada sordum,bunun sorun değil gayet normal bir durum olduğunu söyledi bir kullanıcı.Arkadaki fazla olan hizmetlerden ve uygulamalardan olabileceğini söyledi.
Aynen korkmana gerek yok. zaten yanında Windows yazıyorsa ondan korkmana gerek yok. Virüs bir yazılım Windows kelimesini kullanabilir, internetten aradığın da zaten sonucu çıkıyor.

Ayrıca yazdığınız bu yazıyı başka bir forumda soru cevap kısmında görmüştüm.
İnternetten aradığım da adını vermek istemediğim soru-cevap sitesinde gördüm linkini atmak yerine adamın cümlesini yazdım.

Aynen korkmana gerek yok. zaten yanında Windows yazıyorsa ondan korkmana gerek yok. Virüs bir yazılım Windows kelimesini kullanabilir, internetten aradığın da zaten sonucu çıkıyor.

İnternetten aradığım da adını vermek istemediğim soru-cevap sitesinde gördüm linkini atmak yerine adamın cümlesini yazdım.
"Yine de kapat" seçeneğine basmadan kapanmayınca ve basmama rağmen sistemin normal kapanış hızından biraz daha yavaş kapanması beni biraz şaşırttı sadece.Ama başka forumlarda da gördüm ki bu gayet normal olağan bir şeymiş.Hatta technopat sosyalde birisi sizin şansınızmış dedi,normalde arka planda çalışır fakat kendini pek göstermez demişti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,665
Üyeler
188,142
Son üye
NaosLuna
Geri