TAVSİYE OYUNLAR

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar herkese merhaba, yeni bir sistem toplayacağım ve kendime bir oyun kütüphanesi oluşturmak istiyorum. Özellikle Epic Gamesin şuanki mega indirimlerinden tavsiye edebileceğiniz oyunlar var mı? Hangilerini satın almak avantajlı olur?

Arkadaşlar herkese merhaba, yeni bir sistem toplayacağım ve kendime bir oyun kütüphanesi oluşturmak istiyorum. Özellikle Epic Gamesin şuanki mega indirimlerinden tavsiye edebileceğiniz oyunlar var mı? Hangilerini satın almak avantajlı olur?
control hala indirimde mi bilmiyorum ama mutlaka oyna.

Eğer ki takım oyunlarını seviyorsan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu öneririm.

R6 şuan Steamde 102TL fakat Epicte 23.50 TL alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Assassin´s Creed Odyssey gayet güzel bi indirimde.

The Division 2

The Crew 2 mükemmel bi indirimi var.

Watch Dogs 2´de aynı şekilde ucuz ve güzel bi oyun.

Eğer ki takım oyunlarını seviyorsan Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oyununu öneririm.
R6 şuan Steamde 102TL fakat Epicte 23.50 TL alabilirsin

Assassin´s Creed Odyssey gayet güzel bi indirimde.

The Division 2
Evet bunu almaya karar verdim, teşekkürler tavsiyeniz için

Ac odyssey oneririm
Teşekkürler tavsiye için. Bu oyunu da alacağım kupon kullanarak ama bi konuda gördüm, bi arkadaş kupon kullanarak almış ancak kuponsuz fiyattan ödeme almışlar kartından böyle bir sorun var mı? Ben başka birinden duymadım ama sorayım dedim.

Söylediğiniz oyunaların çoğunu alacağım ama bu kupon indirimiyle ilgili arkadaşın açtığı konu kafama takıldı var mı öyle bir şey acaba

Son düzenleme:
Geri