Tavsiyenize ihtiyacım var.

henry7444

80+
Reaksiyon skoru
36
Bütçe
15000
Merhabalar, 2-3 aydır kendime masaüstü bir sistem toplamak istiyorum ancak bir türlü kampanyalı hazır sistemlerden birini alamadım. Kendime bir monitör alıyım dedim MSI OPTIX G27CQ4P modelini satın aldım. Genel olarak fırsat buldukça oyun oynamakta ve hobi amaçlı video editleme işlemlerinde kullanmak istiyorum. Kasa için fiyat olarak maximum 15 bine kadar alabilirim. Birde 2x 3200 mhz cl16 ram bellek var elimde ne önerirsiniz hangi ekran kartlı bir sistem alabilirim veya hazır sistem beklemeli miyim, bilgisayarı toplamak için acelem yok 1-2 ay içerisinde alabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Ckribrahim senin de yorumunu merak ediyorum. Cevap verebilirsen sevinirim.

Merhabalar, 2-3 aydır kendime masaüstü bir sistem toplamak istiyorum ancak bir türlü kampanyalı hazır sistemlerden birini alamadım. Kendime bir monitör alıyım dedim MSI OPTIX G27CQ4P modelini satın aldım. Genel olarak fırsat buldukça oyun oynamakta ve hobi amaçlı video editleme işlemlerinde kullanmak istiyorum. Kasa için fiyat olarak maximum 15 bine kadar alabilirim. Birde 2x 3200 mhz cl16 ram bellek var elimde ne önerirsiniz hangi ekran kartlı bir sistem alabilirim veya hazır sistem beklemeli miyim, bilgisayarı toplamak için acelem yok 1-2 ay içerisinde alabilirim.

@Ckribrahim senin de yorumunu merak ediyorum. Cevap verebilirsen sevinirim.
Elinde ne marka ram var. Hazır sistem özelleştirmelerinde aynı ramleri bulursak 32 gb olarak kullanabilirsin.

Kingston fury rgb 3200 8gb 2 adet mevcut

Yeni aldım ram leri iade de edebilirim.
2 3 sistem gelecek. Haqqus modart ve vok onları bekle istersen sonra karar verelim.

2 3 sistem gelecek. Haqqus modart ve vok onları bekle istersen sonra karar verelim.
Merhaba bekledim ve bugün v6 sistemi almayı becerebildim teşekkürler öncelikle. Elimde
MSI OPTIX G27CQ4P 27" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Premium WQHD Curved Oyuncu Monitör

Bu monitör mevcut 2 k da bu sistem nasıl çalışır onun testini göremedim. Bilginiz varsa paylaşabilirsiniz sevinirim.

2k için pek uygun bir sistem değil 1080p sistemi

ama dlss olan oyunlarda akıcı oynarsın 2kda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,051
Üyeler
190,847
Son üye
Arda3456