tavsiyenize ihtiyacim var

cerooosss

80+
Reaksiyon skoru
1
arkadaslar iyi geceler oncelikle simdi sinifta bir cocuk var 3 haftadir sadece bakiyor ve gozlerini falan da ayirmiyo ben de bakiyorum ama bir sey olmuyo ne gelip konusuyo ne bisi ben de istek atmaya karar verdim 2 gun kaldi oyle istegim ne onayladi ne sildi. (telefon surekli elinde bu arada) ben de geri cektim. pazartesi napicam bilmiyorum tavsiye lazim

arkadaslar iyi geceler oncelikle simdi sinifta bir cocuk var 3 haftadir sadece bakiyor ve gozlerini falan da ayirmiyo ben de bakiyorum ama bir sey olmuyo ne gelip konusuyo ne bisi ben de istek atmaya karar verdim 2 gun kaldi oyle istegim ne onayladi ne sildi. (telefon surekli elinde bu arada) ben de geri cektim. pazartesi napicam bilmiyorum tavsiye lazim
Ne yapıcam bilmiyorum derken ? Dünyanın en normal olayı birine istek atarsın, kabul eder ya da etmez zaten onu göze alarak istek atarsın. Birinden hoşlanmaktan veya birini sevmekten korkmayın. Telefonu elindeyse ve senin isteğini kabul etmediyse istemiyordur düz mantık. Kendini üzmene veya şimdi ne olacak diye yıpratmana gerek yok. Hayat uzun ve sen bu olayların fazlasını yaşayacaksın. Rahat olmakta fayda var.

Yazabilirsin sana cidden bakıyosa öyle tesadüfen bakmıysa belki o da utanıyordur kabul etmeyi.
Ama yazmassan okulda garip olabilir.

Gözler yalan söyler çoğu zaman pek takma veya çok istiyorsan bir daha istek at yine kabul etmezse yapıcak bir şey yok dünyanın sonu değil

Ne yapıcam bilmiyorum derken ? Dünyanın en normal olayı birine istek atarsın, kabul eder ya da etmez zaten onu göze alarak istek atarsın. Birinden hoşlanmaktan veya birini sevmekten korkmayın. Telefonu elindeyse ve senin isteğini kabul etmediyse istemiyordur düz mantık. Kendini üzmene veya şimdi ne olacak diye yıpratmana gerek yok. Hayat uzun ve sen bu olayların fazlasını yaşayacaksın. Rahat olmakta fayda var.
Bence sevmekten korkulmalı. Birini sevmekten korkmazsan çok canın yanar. Benim çok yakın bir kız arkadaşım vardı bir süre sonra hoşlanmaya başladım ve dağınık olan psikolojim yerle bir oldu.

Bence sevmekten korkulmalı. Birini sevmekten korkmazsan çok canın yanar. Benim çok yakın bir kız arkadaşım vardı bir süre sonra hoşlanmaya başladım ve dağınık olan psikolojim yerle bir oldu.
Psikolojinin yerle bir olması için o kişiye bağlanmak gerekir. Sevmek ve bağlanmak farklı şeyler ancak bu meseleler kişiden kişiye yoruma açıktır tabii.

Knk ne dert yaptın yaaa dinle beni evlenme garantili. Çocuğunuz ismi benim adım olacak bu arada :D

Gidecen yanına. Diyeceksin ki senle arkadaş olabilir miyiz ? Oturalım ceviz yiyelim , tavuklu pilav yiyelim fln filan dersin. Çocuk kabul ederse eder , etmesse herkes işine yani.

(eğer çocuğa yazmayacaksan instasını ver bana. ben değerlendiririm onu :D a FDSADFSDAFS)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri