Tavuk bozulmuş olabilir mi? Ölür müyüm?

Zarafel

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
228
Bu tavuğu dün sabah üst buzluktan çıkardım akşamda parçalarını doğrayıp tekrar derin dondurucuya attım ve bu sabah çıkartıp sıcak suda çözdüm 10dk. Bu resimde bundan sonraki görüntüsü kokusu yok gibi bişey. Şimdi fırına attım marine edip. Bu durum altında bu tavuk bozulmuş mudur yoksa sıkıntı yokmudur? Araştırdığımda herkes farklı şey söylüyor ama tavuk ne kokuyor nede rengi garip
WhatsApp Görsel 2025-12-14 saat 12.58.26_f84a477f.webp

bence riske girme nolur nolmaz

Ya ne olur ne olmaz diye olucaksa zaten yememde 1 bütün tavuğu boşa atmak istemiyorum net bir bilgiye ihtiyacım var

Ya ne olur ne olmaz diye olucaksa zaten yememde 1 bütün tavuğu boşa atmak istemiyorum net bir bilgiye ihtiyacım var
kimse net bilgi veremez koşullardan dolayı kedilere falan ver istersen bir tavuk için zehirlenme

Bu tavuğu dün sabah üst buzluktan çıkardım akşamda parçalarını doğrayıp tekrar derin dondurucuya attım ve bu sabah çıkartıp sıcak suda çözdüm 10dk. Bu resimde bundan sonraki görüntüsü kokusu yok gibi bişey. Şimdi fırına attım marine edip. Bu durum altında bu tavuk bozulmuş mudur yoksa sıkıntı yokmudur? Araştırdığımda herkes farklı şey söylüyor ama tavuk ne kokuyor nede rengi garipAlıntıyı görüntüle
tavuk riske atılacak bir şey değil bence at gitsin çöpe

Sabah çıkarıp akşama kadar beklettiğin icin tekrardan çözülmüş tavuk o zaman pişirmen lazımdı.

Eti dondurmak bakterileri öldürmüyor, üremelerini durduruyor. Çözüldüğü zaman üremeye devam ediyorlar. Tavukta son derece riskili bir et.
Ben bu yapılan hareketten sonra yemezdim.

Emin ol değmez. Bence yeme. Hayatının kumarını oynamış olursun.

Yaptım yedim koku ve görüntü endişelendirimediği için bir sıkıntı olursa burdan güncelleme veririm :D

Sıcak suda mı çözdün bir de? Ölme challenge mı yapıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,815
Üyeler
186,248
Son üye
dinomoregames
Geri