Neler Yeni

Tayyip'in, Atatürk hakkında söyledikleri

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben evimde oturmuş çayımı içip dizi izliyorum ne ara düşman oldum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mehmet Topal
Tayyip ne lan babanın ismini mi söylüyorsun? hazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin suvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemizhalifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin düşmanı kandırlanların dostu kral el muzaffer Recep Tayyip Erdoğan diyeceksin.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Daha çok gencim
Daha çok gencim
Daha çok gencim
Daha çok gencim

• Hahaha
Reaksiyonlar: Ciri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Atatürk öleli 100 yıl olacak, hala Atatürk'ü düşman olarak görüyorlar. Ki Atatürk'le karşılaştırılabilecek kişiler değiller.
Şu an Atatürk'ün hakkında ileri geri konuşan kimse öldükten 5 yıl sonra bile hatırlanmayacak. Yakın zamanda örneğini de gördük. Fesli deli. Allah rahmet eylesin, biz ölünün arkasından konuşacak insan değiliz. Keşke yaşasaydı, halimize şükrediyorduk izledikçe.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
  • Beğen

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
O da ayrı sıkıntıydı harbiden
Komik çardı, akıl hastanesine yatmış, "doktorun odasında yattım, misafir edildim" falan diyor. Bunu dinleyip hoca diye peşinde gezenler kurbanda evden çıkmasın.

Glioma

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,516
İsim
Nurullah Mutlu
Komik çardı, akıl hastanesine yatmış, "doktorun odasında yattım, misafir edildim" falan diyor. Bunu dinleyip hoca diye peşinde gezenler kurbanda evden çıkmasın.
Bir fark göremiyorum.

• Hahaha

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
1617724591819.png

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Tayyip ne lan babanın ismini mi söylüyorsun? hazreti kutsal başkumandanımız başbuğ başkumandanımız yedi cihanın kurucusu imparator imam mareşal halife-i bin suvari samurai kung-fu üstadı bordo bereli sayın iç işleri bakanımız dış işleri bakanımız halifemizhalifemiz baş imam öğretmen ilk ve son insanların kralı kuzeyin tek sahibi güneyin kudreti fetöcülerin düşmanı kandırlanların dostu kral el muzaffer Recep Tayyip Erdoğan diyeceksin.
+overclock uzmanı

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bırakın dünyanın halifesini. Billboard üzerinde ne yazıyorsa onu okuyor.

thaelien

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
eren tezer
Ben hala Atatürk'e nefret duymalarını çözemiyorum.La adam neredeyse ülke kaybolmak üzeriyken gelmiş bataktan kurtarmış cumhuriyet ilan etmiş bir sürü hizmet yapmış.Bu adamı neden sevmezsin ben bir türlü anlayamıyorum.Ne diyolar işte içiyormuş.Şimdi içip içmemesi kimseyi ilgilendirmez ve ayrıca adam o kadar büyük yükün altından derdin sıkıntının altından kalmış bi zahmet içsinde keyfine baksın.Atatürkü sevmeyenlerde neyse burda ayıp olur.

Top Bottom