Neler Yeni

🚨 TBMM'ye Dilekçe: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRSİN!"

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,294
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
sadece isteyenleri göndermeleri lazım. Asker olan herkesi götürmemeliler. Oraya israile karşı değil ortaya arabulucu olarak tarafsız ve yardımsever olarak gitmeleri gerekiyor. Eğer filistin destekli giderlerse bizim askerlerimiz onlardan daha çok zarar görecektir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Mantıksız değilim. Benim babam da asker abim de, onlar niye ölüyor. Askerler ölmesin diyorsun ama yol oraya çıkıyor. Dediğin gibi bizi etkileyen bir proje olsa bile ucu Suriye'ye dayanmak zorunda. Şu an Suriye'de bir çok bölgede Türkiye'nin Askeri üsleri var. Öylesine koyulmadı onlar. Olası durumda zaten etkisi görülür. Şimdiden bir şeyler yapmak dediğin nedir? Gidip savaş mı yapsınlar, bu mu kurduğun mantık. Mantık açısından bakarsak evet sokağa dökülüp Mehmetçik Gazze'ye diyen Siyasal İslamcılar önden savaşa giderseler en azından faydası görülür.
Öncelikle askeri bilgim yok. Bu konuda ahkam kesmem. Ben gidip birebir savaşalım vs. demiyorum. En azından Türkiye'nin garantör devlet olarak orada varlığını hissettirmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü İsrail'in gelişmesinin her türlü yolunun engellenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Mantıksızsın dediğim nokta şu: ben sıradan bir vatandaşım ve benden savaşmamı istiyorsun. Asker niye var? Şimdi yanlış anlaşılmasın askerler hülo gönderilsin, ölüyorlarsa ölsün demiyorum. Normalde dememe gerek yoktur da bu notu çekeyim. Herkesin bir rolü var değil mi? Tekrar ediyorum, Türkiye askeri olarak varlığını hissettirirse bunu Filistin için değil kendi çıkarları için yapar. Burada Türkiye mühim.

Aquamen

80+ Bronze
Öncelikle askeri bilgim yok. Bu konuda ahkam kesmem. Ben gidip birebir savaşalım vs. demiyorum. En azından Türkiye'nin garantör devlet olarak orada varlığını hissettirmesi gerektiğini düşünüyorum. Çünkü İsrail'in gelişmesinin her türlü yolunun engellenmesi gerektiğini düşünüyorum.
Mantıksızsın dediğim nokta şu: ben sıradan bir vatandaşım ve benden savaşmamı istiyorsun. Asker niye var? Şimdi yanlış anlaşılmasın askerler hülo gönderilsin, ölüyorlarsa ölsün demiyorum. Normalde dememe gerek yoktur da bu notu çekeyim. Herkesin bir rolü var değil mi? Tekrar ediyorum, Türkiye askeri olarak varlığını hissettirirse bunu Filistin için değil kendi çıkarları için yapar. Burada Türkiye mühim.
gidilcek bir yer varsa doğu Türkistan dır
onlara gelince susarsınız tabi

Top Bottom