Kara*
80+ Silver
bizim siyasetçiler Türk hariç herkese çalışıyolar qw
bizim siyasetçiler Türk hariç herkese çalışıyolar qw
Dediğiniz doğru, fakat sıkıntı şurada. Bu kişi böyle ahkam kesiyor, insanların çocukları, eşleri, babaları gidip orada şehit oluyor. Bir taşın altına el konulacaksa hepimiz elimizi koymalıyız.Ben de askerimizin ölmesini istemem. Ama Büyük İsrail projesine karşı mücadele kapsamında aksiyon almalıyız. Mesele sadece Filistin değil, mesele Türkiye. Erbakan'ın konuşmasını hatırlayın, ki bu adamın öngörülerinin dahice ve nokta atışı olduğunu çoğu kişi biliyor. İsrail'in büyütülmesi ve Türkiye'nin parçalanması söz konusu. Yani mesele Filistin değil.
Bunları hala komplo teorisi olarak gören varsa, Siyonizm'i hala yalan uyduruk bir şey zanneden varsa bir şey demiyorum, desem de boştur.
Tamam önden siz başlayın, savaş kapıya gelirse askerler de o zaman savaşır. Madem aksiyon almayı seviyorsunuz.Ben de askerimizin ölmesini istemem. Ama Büyük İsrail projesine karşı mücadele kapsamında aksiyon almalıyız. Mesele sadece Filistin değil, mesele Türkiye. Erbakan'ın konuşmasını hatırlayın, ki bu adamın öngörülerinin dahice ve nokta atışı olduğunu çoğu kişi biliyor. İsrail'in büyütülmesi ve Türkiye'nin parçalanması söz konusu. Yani mesele Filistin değil.
Bunları hala komplo teorisi olarak gören varsa, Siyonizm'i hala yalan uyduruk bir şey zanneden varsa bir şey demiyorum, desem de boştur.
Keyif sürerken tweet atanlardan bahsediyor isen haklısın.Dediğiniz doğru, fakat sıkıntı şurada. Bu kişi böyle ahkam kesiyor, insanların çocukları, eşleri, babaları gidip orada şehit oluyor. Bir taşın altına el konulacaksa hepimiz elimizi koymalıyız
Mantıksızsın. Bu kelimeyi nasıl çevirirsen çevir.Tamam önden siz başlayın, savaş kapıya gelirse askerler de o zaman savaşır. Madem aksiyon almayı seviyorsunuz.
Hem onlar hem Fatih Erbakan da. Şu ana kadar açıktan Mehmetçiğe bir tane bile desteği olmadı. Babasından kalan milyar liraları bağışlasın ya Mehmetçiğe. Konuşması kolay geliyor böyle insanlara.Keyif sürerken tweet atanlardan bahsediyor isen haklısın.
Mantıksızsın. Bu kelimeyi nasıl çevirirsen çevir.
Mantıksız değilim. Benim babam da asker abim de, onlar niye ölüyor. Askerler ölmesin diyorsun ama yol oraya çıkıyor. Dediğin gibi bizi etkileyen bir proje olsa bile ucu Suriye'ye dayanmak zorunda. Şu an Suriye'de bir çok bölgede Türkiye'nin Askeri üsleri var. Öylesine koyulmadı onlar. Olası durumda zaten etkisi görülür. Şimdiden bir şeyler yapmak dediğin nedir? Gidip savaş mı yapsınlar, bu mu kurduğun mantık. Mantık açısından bakarsak evet sokağa dökülüp Mehmetçik Gazze'ye diyen Siyasal İslamcılar önden savaşa giderseler en azından faydası görülür.Mantıksızsın. Bu kelimeyi nasıl çevirirsen çevir.
Fatih Erbakan TBMM'ye dilekçe gönderdi: Mehmetçik Gazze'ye gitsin
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgede yaşanan katliam dünyayı ayağa kaldırdı. Bu konuya değinen Yeniden Refah Partisi lideri, İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan TBMM'ye bir dilekçe göndererek Mehmetçik'in Gazze'ye gönderilmesini talep etti.