Neler Yeni

🚨 TBMM'ye Dilekçe: "TÜRK ASKERİ GAZZE'YE GİRSİN!"

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben de askerimizin ölmesini istemem. Ama Büyük İsrail projesine karşı mücadele kapsamında aksiyon almalıyız. Mesele sadece Filistin değil, mesele Türkiye. Erbakan'ın konuşmasını hatırlayın, ki bu adamın öngörülerinin dahice ve nokta atışı olduğunu çoğu kişi biliyor. İsrail'in büyütülmesi ve Türkiye'nin parçalanması söz konusu. Yani mesele Filistin değil.
Bunları hala komplo teorisi olarak gören varsa, Siyonizm'i hala yalan uyduruk bir şey zanneden varsa bir şey demiyorum, desem de boştur.

7171132

80+ Bronze
Babasından kalan milyar liraya yakın parayı bağışlasın askerimiz daha güzel silahlarla girsin Gazzeye.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de askerimizin ölmesini istemem. Ama Büyük İsrail projesine karşı mücadele kapsamında aksiyon almalıyız. Mesele sadece Filistin değil, mesele Türkiye. Erbakan'ın konuşmasını hatırlayın, ki bu adamın öngörülerinin dahice ve nokta atışı olduğunu çoğu kişi biliyor. İsrail'in büyütülmesi ve Türkiye'nin parçalanması söz konusu. Yani mesele Filistin değil.
Bunları hala komplo teorisi olarak gören varsa, Siyonizm'i hala yalan uyduruk bir şey zanneden varsa bir şey demiyorum, desem de boştur.
Dediğiniz doğru, fakat sıkıntı şurada. Bu kişi böyle ahkam kesiyor, insanların çocukları, eşleri, babaları gidip orada şehit oluyor. Bir taşın altına el konulacaksa hepimiz elimizi koymalıyız.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Tamam önden siz başlayın, savaş kapıya gelirse askerler de o zaman savaşır. Madem aksiyon almayı seviyorsunuz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Dediğiniz doğru, fakat sıkıntı şurada. Bu kişi böyle ahkam kesiyor, insanların çocukları, eşleri, babaları gidip orada şehit oluyor. Bir taşın altına el konulacaksa hepimiz elimizi koymalıyız
Keyif sürerken tweet atanlardan bahsediyor isen haklısın.
Tamam önden siz başlayın, savaş kapıya gelirse askerler de o zaman savaşır. Madem aksiyon almayı seviyorsunuz.
Mantıksızsın. Bu kelimeyi nasıl çevirirsen çevir.

KAANT10X

80+ Bronze
Eğer gerçekten Türkiye bölgeye girecekse ordu-millet olan Türkler için reisin vereceği resmi emir de ilk etapta 200.000 kişi gönüllü olarak gazzeye gider belki daha fazla... (askeri eğitim almış gönüllüler)
Ama burada sıkıntı başlıyor diplomatik olarak batıyla resmi bir savaşın içine gireceğiz demektir bu. Bunun sonuçları bizi endişelendiriyor.

Aybars Han

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,586
İsim
İsmi ismi.
Sen s-elametle git şanlı askerim gitmeyecek. Sebebini açıklamaya gerek yok fikirlerimi biliyorsunuz çoğunuz.

7171132

80+ Bronze
Keyif sürerken tweet atanlardan bahsediyor isen haklısın.

Hem onlar hem Fatih Erbakan da. Şu ana kadar açıktan Mehmetçiğe bir tane bile desteği olmadı. Babasından kalan milyar liraları bağışlasın ya Mehmetçiğe. Konuşması kolay geliyor böyle insanlara.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,585
İsim
Oğuz
Mantıksız değilim. Benim babam da asker abim de, onlar niye ölüyor. Askerler ölmesin diyorsun ama yol oraya çıkıyor. Dediğin gibi bizi etkileyen bir proje olsa bile ucu Suriye'ye dayanmak zorunda. Şu an Suriye'de bir çok bölgede Türkiye'nin Askeri üsleri var. Öylesine koyulmadı onlar. Olası durumda zaten etkisi görülür. Şimdiden bir şeyler yapmak dediğin nedir? Gidip savaş mı yapsınlar, bu mu kurduğun mantık. Mantık açısından bakarsak evet sokağa dökülüp Mehmetçik Gazze'ye diyen Siyasal İslamcılar önden savaşa giderseler en azından faydası görülür.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,000
İsim
Lokman Doğan
1698950568243.png

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
askerliğini bile bedelli yapmış olan bir siyasetçinin kendi ülkesindeki mehmetçiğin gazzeye gönderilmesi gibi ikonik bir memlekette yaşıyoruz. :D

Zepett8

80+ Bronze

Fatih Erbakan TBMM'ye dilekçe gönderdi: Mehmetçik Gazze'ye gitsin​

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgede yaşanan katliam dünyayı ayağa kaldırdı. Bu konuya değinen Yeniden Refah Partisi lideri, İstanbul Milletvekili Fatih Erbakan TBMM'ye bir dilekçe göndererek Mehmetçik'in Gazze'ye gönderilmesini talep etti.

fatih-erbakan-tbmm-ye-dilekce-gonderdi-mehmetcik-16492621_8199_m.jpg

Türk Çocuğu, Artık Arap Çölleri İçin Kanını Dökmeyecektir.​

Top Bottom