Neler Yeni

TC KIMLIK NO ILE NELER YAPILIR ?

efectnk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
efe çetinkaya
birisinin tc kimlik numarasi dogum tarihi anne baba adi annesinin babasinin bilgileri bilinerek neler yapilir küçükken birisine tc nomu vermistim ve korkuyorum lutfen bi bilgilendirin

Tanzanyalı Ökkeş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Harun Duman
Hocam zamanında zaten kaç milyon insanın bilgisi çalındı isteyen kolaylıkla ulaşabilir bunlara yaklaşık 25 milyon insanın bu türde bilgileri sızdı zaten muhtemelen sizin bilmediğiniz kaç kişi bunlardan haberdardır çok takmayın.

efectnk52

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
efe çetinkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zamanında zaten kaç milyon insanın bilgisi çalındı isteyen kolaylıkla ulaşabilir bunlara yaklaşık 25 milyon insanın bu türde bilgileri sızdı zaten muhtemelen sizin bilmediğiniz kaç kişi bunlardan haberdardır çok takmayın.
tamam tesekkurler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbir şey yapılmaz kardesm
tesekkur ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka birsey dusunen kimse yok dimi

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Hocam hepimizin T.C.'si internette zaten. O yüzden TC ile hiçbir şey yapılamıyor artık.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
fotokopisi yok ama benim le ilgili herşeyi biliyo kimlikte ne yazıyorsa
Benim annemde benimkileri bilior hala bişey yapmadı
Tc ile ne yapbilir ki ztn ha senin adına kumar hesabına giriş yapar o ayrı tabi de o kadar zeki deildir bence

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,036
İsim
.
birisinin tc kimlik numarasi dogum tarihi anne baba adi annesinin babasinin bilgileri bilinerek neler yapilir küçükken birisine tc nomu vermistim ve korkuyorum lutfen bi bilgilendirin
tc ile hiçbirşey olmuyor artık anca kumar sitelerine falan kaydolur o da belki

Zechion

80+ Silver
Bir şey olacağını düşünmüyorum. Fiziksel işler için ıslak imza gerekir. Dijitalde de maksimum üstünüze fatura yazdırır bunun üzerinden dava açarsınız. Pek bir şey olmaz. Zaten çoğumuzun TC'si internette yayılmış halde.

mfimmel

80+ Silver
Bir şey olacağını düşünmüyorum. Fiziksel işler için ıslak imza gerekir. Dijitalde de maksimum üstünüze fatura yazdırır bunun üzerinden dava açarsınız. Pek bir şey olmaz. Zaten çoğumuzun TC'si internette yayılmış halde.
Çoğumuzun değil, hepimizin.

Top Bottom