tamam tesekkurlerHocam zamanında zaten kaç milyon insanın bilgisi çalındı isteyen kolaylıkla ulaşabilir bunlara yaklaşık 25 milyon insanın bu türde bilgileri sızdı zaten muhtemelen sizin bilmediğiniz kaç kişi bunlardan haberdardır çok takmayın.
tesekkur ederimHiçbir şey yapılmaz kardesm
fotokopisi yok ama benim le ilgili herşeyi biliyo kimlikte ne yazıyorsaFotokopisine kadar bilmediği sürece fazla sorun olmaz.
Benim annemde benimkileri bilior hala bişey yapmadıfotokopisi yok ama benim le ilgili herşeyi biliyo kimlikte ne yazıyorsa
Bunu okursa yapabilir kanka.Benim annemde benimkileri bilior hala bişey yapmadı
Tc ile ne yapbilir ki ztn ha senin adına kumar hesabına giriş yapar o ayrı tabi de o kadar zeki deildir bence
G.o ozmn .dBunu okursa yapabilir kanka.
tc ile hiçbirşey olmuyor artık anca kumar sitelerine falan kaydolur o da belkibirisinin tc kimlik numarasi dogum tarihi anne baba adi annesinin babasinin bilgileri bilinerek neler yapilir küçükken birisine tc nomu vermistim ve korkuyorum lutfen bi bilgilendirin
Bir şey olacağını düşünmüyorum. Fiziksel işler için ıslak imza gerekir. Dijitalde de maksimum üstünüze fatura yazdırır bunun üzerinden dava açarsınız. Pek bir şey olmaz. Zaten çoğumuzun TC'si internette yayılmış halde.birisinin tc kimlik numarasi dogum tarihi anne baba adi annesinin babasinin bilgileri bilinerek neler yapilir küçükken birisine tc nomu vermistim ve korkuyorum lutfen bi bilgilendirin
Çoğumuzun değil, hepimizin.Bir şey olacağını düşünmüyorum. Fiziksel işler için ıslak imza gerekir. Dijitalde de maksimum üstünüze fatura yazdırır bunun üzerinden dava açarsınız. Pek bir şey olmaz. Zaten çoğumuzun TC'si internette yayılmış halde.