Ben de aynı sebepten ininal kullanıyorum. Paparada kart için kimlik istiyordu.TC Kimlik No.mu vermeye çok razı değilim ve bir sanal kart lazım hangisini önerirsiniz?
İninal'in sanal kartı da kimlik istiyor illaki fiziksel kart lazım o zaman.Ben de aynı sebepten ininal kullanıyorum. Paparada kart için kimlik istiyordu.
Pardon sanal kartmış, benim dediğim fizikseldi. :/Sanal kart veren bütün uygulamalar merkez bankası onaylı olmak zorunda, bence vermenizde bir sakınca yok ama kendi kararınız.
Ona da giremezler ki.tc kimliği bu kadar abartmayın, tc kimlik no ile en fazla e okuluna girebilir
doğruOna da giremezler ki.
kimlikteki diğer bilgileri bilmeden çok bir şey yapamaz e okula bile giremez z,ya abi 3. sınavları yapmatc kimliği bu kadar abartmayın, tc kimlik no ile en fazla e okuluna girebilir
insan 1 ürküyor 1 daha dandik paketten messi çıkarsa ne yapacaksın ?TC'n ile hiçbir şey yapamazlar ki, neden vermek istemiyorsun?
Siz bu kadar kendinizi düşünüyorsunuz ama Tc kimlik no o sanal kart ile yapacağınız işlemler için size sorumluluk yüklüyor.TC Kimlik No.mu vermeye çok razı değilim ve bir sanal kart lazım hangisini önerirsiniz?
Verimi uygulamaya verirken tabii ki kendimi düşüneceğim. Fiziksel kartlarda ininal istemiyor mesela. Madem işlemler için lazım neden onda gerekmiyor?Siz bu kadar kendinizi düşünüyorsunuz ama Tc kimlik no o sanal kart ile yapacağınız işlemler için size sorumluluk yüklüyor.
TC'n ile hiçbir şey yapamazlar ki, neden vermek istemiyorsun?
Çünkü neleri yapabileceğini bilmiyorum, bilmeyince de endişe oluyor.tc kimliği bu kadar abartmayın, tc kimlik no ile en fazla e okuluna girebilir