TC uygulamada kullanılıyorsa silebiliyor muyuz?E-Devlet'de "kimlik bilgilerini sorgulatma" benzeri bir olay olması lazım. Tam istediğinizi yapıyor mu bilmiyorum ama bazı kişiler T.C'lerinin tehlikede olup olmadığını oradan görebiliyorlarmış. Hiç denemedim.
Anladığım kadarıyla bir uygulama T.C'nizi vermişsiniz. Uygulamaya göre değişir. T.C'nizle fazla bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum zaten. Her ay bilgilerimiz çalınıyor.TC uygulamada kullanılıyorsa silebiliyor muyuz?
Biliyorum güvenli olmayan bir yere vermedim sadece silebiliyor muyuz merak ettim dediğiniz gibi verilerimiz heryerde.Anladığım kadarıyla bir uygulama T.C'nizi vermişsiniz. Uygulamaya göre değişir. T.C'nizle fazla bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum zaten. Her ay bilgilerimiz çalınıyor.
Yüksek ihtimalle hesabınızı sildiğiniz taktirde silinecektir.Biliyorum güvenli olmayan bir yere vermedim sadece silebiliyor muyuz merak ettim dediğiniz gibi verilerimiz heryerde.
bir veritabanında depoluyorlardır hiç sanmıyorum siliceklerini ama neyseYüksek ihtimalle hesabınızı sildiğiniz taktirde silinecektir.
T.C gibi özel bilgileri depolamazlar. Yani öyle tahmin ediyorum.bir veritabanında depoluyorlardır hiç sanmıyorum siliceklerini ama neyse
Yapsalar kim farkedicek ki metin 2 pvp oynadım bir aralar kaç yıl oldu pvp reklam mesajı geliyor halaT.C gibi özel bilgileri depolamazlar. Yani öyle tahmin ediyorum.
Kimse fark etmezde, depolasalar ne işlerine yarayacak onu merak ediyorum? Hadi eskiden olsa neyse de, şimdi ne işlerine yarar ki? Ha, Forum gibi yerlerde girersen (güvenlik programları olur falan) tutabilirler. Olası bir olayda (dava olayı falan) Polise bilgi vermek için tutarlar, onun dışında işe yaramaz. Sizin dediğiniz ayrı hocamYapsalar kim farkedicek ki metin 2 pvp oynadım bir aralar kaç yıl oldu pvp reklam mesajı geliyor hala