Neler Yeni

TC kimlik no nerelerde kullanıldığını nasıl görürüz

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
Merhabalar TC kimlik numaramın nerelerde kullanıldığını görebiliyor muyum.

Bura.K

80+ Silver
E-Devlet'de "kimlik bilgilerini sorgulatma" benzeri bir olay olması lazım. Tam istediğinizi yapıyor mu bilmiyorum ama bazı kişiler T.C'lerinin tehlikede olup olmadığını oradan görebiliyorlarmış. Hiç denemedim.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
E-Devlet'de "kimlik bilgilerini sorgulatma" benzeri bir olay olması lazım. Tam istediğinizi yapıyor mu bilmiyorum ama bazı kişiler T.C'lerinin tehlikede olup olmadığını oradan görebiliyorlarmış. Hiç denemedim.
TC uygulamada kullanılıyorsa silebiliyor muyuz?

Bura.K

80+ Silver
TC uygulamada kullanılıyorsa silebiliyor muyuz?
Anladığım kadarıyla bir uygulama T.C'nizi vermişsiniz. Uygulamaya göre değişir. T.C'nizle fazla bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum zaten. Her ay bilgilerimiz çalınıyor.

Arax

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Aras Alsanç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla bir uygulama T.C'nizi vermişsiniz. Uygulamaya göre değişir. T.C'nizle fazla bir şey yapabileceklerini düşünmüyorum zaten. Her ay bilgilerimiz çalınıyor.
Biliyorum güvenli olmayan bir yere vermedim sadece silebiliyor muyuz merak ettim dediğiniz gibi verilerimiz heryerde.

Bura.K

80+ Silver
Yapsalar kim farkedicek ki metin 2 pvp oynadım bir aralar kaç yıl oldu pvp reklam mesajı geliyor hala
Kimse fark etmezde, depolasalar ne işlerine yarayacak onu merak ediyorum? Hadi eskiden olsa neyse de, şimdi ne işlerine yarar ki? Ha, Forum gibi yerlerde girersen (güvenlik programları olur falan) tutabilirler. Olası bir olayda (dava olayı falan) Polise bilgi vermek için tutarlar, onun dışında işe yaramaz. Sizin dediğiniz ayrı hocam :D Hadi Telefon Numarasını diğer şirketlere satarlar (reklam için şirketler satın alıyor, sms gönderiyor) ama T.C ile ne yapabilirler onu aklım almıyor.

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,664
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Hocam T.C'niz heryerde var ondan dolayı sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum şu an yoldan geçen dayıya sorsak bizim T.C'mizi bilir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Arax
Top Bottom