🔥İndirim Tchibo Kahvelerde indirim

Deniyorum hemen bende. Teşekkür ederim 🙏🏻
hocam makinen kendi öğütüyorsa çekirdek al ,çekilmiş kahve alma bir kahvenin kalitesini gösteren %70-80 öğütme şeklidir,sonrası demleme yöntemi ve meziyeti. Tad ise sana kalmış diğer arkadaşın önerdiği yerde güzeldir bende tavsiye ederim

hocam makinen kendi öğütüyorsa çekirdek al ,çekilmiş kahve alma bir kahvenin kalitesini gösteren %70-80 öğütme şeklidir,sonrası demleme yöntemi ve meziyeti. Tad ise sana kalmış diğer arkadaşın önerdiği yerde güzeldir bende tavsiye ederim
Hocam o kadar kaliteli makinem yok ya. Karacadan aldım ben manuel makine.

Hocam o kadar kaliteli makinem yok ya. Karacadan aldım ben manuel makine.
çinden paslanmaz çelik burr el değirmeni satın al hocam. benimde makinem manuel. öncesinde de çekirdek alıyordum ama baharat öğütücüler var ya sinbonun vs. onlardan kullanıyordum. öyle bile fark vardı el değirmeni dengeli öğütüm sağlıyor. toz çok olmuyor. öğütüm bu işin en önemli kısımlarından biri. güzel bi değirmenle güzel çekirdekle çok güzel sonuç alırsın.

çinden paslanmaz çelik burr el değirmeni satın al hocam. benimde makinem manuel. öncesinde de çekirdek alıyordum ama baharat öğütücüler var ya sinbonun vs. onlardan kullanıyordum. öyle bile fark vardı el değirmeni dengeli öğütüm sağlıyor. toz çok olmuyor. öğütüm bu işin en önemli kısımlarından biri. güzel bi değirmenle güzel çekirdekle çok güzel sonuç alırsın.
Bende de sinbo var da french press için öğütebiliyorlar onlar sanırım. Espresso öğütüm daha farklıymış da ürünü atarsan bakmak isterim. Bu seferlik öğütülmüş almış ama değirmen kaliteli ve iyiyse alırım. Makineleri çok pahalılar. 😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman üç aşşağı beş yukarı aynı kahve çıkar kahve dünyasının kahveleri arada indirime giriyor al geç ben yıllarca öyle içtim :D
Vallahi aldım hocam sanalbaharattan. Kuzenim Mersin’de var dedi tüm çeşit kahveleri getiren bir yer ben de hepsini denedim bahsettiği yer de bu site sanırım ya.

Tchibo kahveleri gerçekten güzel oluyor, paylaşım için teşekkür ederim.

Geri