Yardım TCL 10L 64GB mi Redmi 9T 64GB mı almalıyım ?

Uğur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
723
Öncelik kamera ve batarya performansı hangisini almalıyım ?

En İyi Cevap
Vivo Y20: EKSİLER: Eski işlemci, 720p ekran, Micro usb , yavaş şarj kötü kamera. ELENDİ
Oppo A54: EKSİLER :720p ekran: kötü kamera ,media tek işlemci Artı olarak iyi batarya. ELENDİ
Samsung M12 : EKSİLER: 720p ekran, Wİ-fi 4 , kötü işlemci ARTILAR: 90 hz erkan (oyun için almıyacaksınız sizin için pek önemli değil ama 720p 90hz ne alaka ben de anlamadım. İyi batarya, iyi kamera. Aslında size uygun bir telefon olabilr ama Batarya ve kamerası iyi olup diğer özellikleri çok daha iyi telefonlar olduğu için bunuda eliyorum. ELENDİ
Samsung A21s:EKSİLER 720p ekran, kötü işlemci. ARTILAR: İyi kamera, İyi batarya. Yine diğer samsung gibi tercih edilebilir ama listede çok daha iyi modeller olduğu için eledim. Ayrıca giriş seviyesi samsungları...
Yok bütçe artmaz daha 2500 dü 2700 e kadar çıkardık dahada artmaz yani. Ama yoksa elinize sağlık tekrardan teşekkür ederim bilgilendirme için.
yok yani 2500den 2700e arttırmışsınız 2700ede olması lazım bir bakarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Uğur Baktım başka olarak bakabilirse Poco M3 var ama aynı cihaz desem yeridir neredeyse hiç bir farkları yok. M3 3 kameralı ve 3. kamerası biraz daha kötü ve Android 12 alıcak mı bilmiyorum tek farkları bu. Tabii birde tasarım. 9T alabilirsiniz Bu fiyatta daha iyisi yok.

Son düzenleme:
yok yani 2500den 2700e arttırmışsınız 2700ede olması lazım bir bakarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Uğur Baktım başka olarak bakabilirse Poco M3 var ama aynı cihaz desem yeridir neredeyse hiç bir farkları yok. M3 3 kameralı ve 3. kamerası biraz daha kötü ve Android 12 alıcak mı bilmiyorum tek farkları bu. Tabii birde tasarım. 9T alabilirsiniz Bu fiyatta daha iyisi yok.
Epey sitesinde de görmüştüm redmi 9t nin diğer adı poco m3 diye geçiyordu. Tekrardan ilgilendiğin için çok teşekkürler.

Rica ederim hayırlı olsun.

Hocam biraz geç oldu ama isterseniz bir bakın

Geri