Tcl iyi markadır,genelde televizyon üreticisi olarak bilinen bir firma ve 2019'da telefon yapmaya başladılar.Bildiğim kadarıyla dünyanın en büyük 2. televizyon üreticisi.ben tcl 10l almayı düşünüyorum ama telefon ve marka hakkında tereddütlerim var alınabilir bir telefon mu ?
Hiçbir iyi yanı yok, General Mobile’ın bile daha iyi yönleri var.neden kötü hocam biraz açar mısınız ?
benim bildiğim kadarıyla ekranı çok iyi diyorlar benim filrim gm 20 pro almak saçma güncelleme bile almayan bir telefon ben yerli markalara güvenemiyorum ama dediğim gibi benim fikrimHiçbir iyi yanı yok, General Mobile’ın bile daha iyi yönleri var.
bataryası dizi film fln izlerken ortalama ne kadar gidiyoKullanan biri olarak söyleyeyim, oldukça memnunum. Diğer bahsedilen cihazları denemediğim için daha iyi daha kötü demeyeceğim ama işin kısası memnunum. Aklında olan bir sorun varsa sorabilirsin.
Ekran parlaklığına bağlı olarak, %50 %60 ekran parlaklığı civarında 8-9 saat kullanıyorum ben. Sende bu süre değişebilir ama.bataryası dizi film fln izlerken ortalama ne kadar gidiyo
Kamerası dışında General Mobile daha iyi ki kamera olarak da çok az fark var. General Mobile AndroidOne bir telefon, daha yüksek güncelleme potansiyeline sahip ki telefonu kullanmanız için güncelleme almanıza gerek yok ha bire, iPhone değil bu.benim bildiğim kadarıyla ekranı çok iyi diyorlar benim filrim gm 20 pro almak saçma güncelleme bile almayan bir telefon ben yerli markalara güvenemiyorum ama dediğim gibi benim fikrim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bataryası dizi film fln izlerken ortalama ne kadar gidiyo
AndroidOne diye daha yüksek güncelleme potansiyeline sahip olduğu konusunda katılmıyorum. Firmaya bağlı bu, belki verir belki vermez. Diğer konularda da GM20'yi bilmiyorum ama ben olsam, her ne kadar önyargılı bir yaklaşım da olsa, General Mobile firmasına bulaşmazdım.Kamerası dışında General Mobile daha iyi ki kamera olarak da çok az fark var. General Mobile AndroidOne bir telefon, daha yüksek güncelleme potansiyeline sahip ki telefonu kullanmanız için güncelleme almanıza gerek yok ha bire, iPhone değil bu.
AndroidOne telefonlar markaya bağlı olarak değil de direkt Google Pixel telefonlardan sonra Google’dan alıyorlar güncellemeyi, yani potansiyeli daha fazla bir telefon. En az 2 yıl sözü var hem Google’ın bu cihazlara.AndroidOne diye daha yüksek güncelleme potansiyeline sahip olduğu konusunda katılmıyorum. Firmaya bağlı bu, belki verir belki vermez. Diğer konularda da GM20'yi bilmiyorum ama ben olsam General Mobile'a bulaşmazdım.
GM güncelleme paketlerini General Mobile mi hazırlıyor?Firmaya bağlı bu, belki verir belki vermez.
Zamanında yine AndroidOne olan GM5 kullanmıştım hocam, Android 7 olarak aldım Android 7 olarak bıraktım telefonu.AndroidOne telefonlar markaya bağlı olarak değil de direkt Google Pixel telefonlardan sonra Google’dan alıyorlar güncellemeyi, yani potansiyeli daha fazla bir telefon. En az 2 yıl sözü var hem Google’ın bu cihazlara.
Zamanında AndroidOne olan GM5'e hiç güncelleme gelmemesinden dolayı bu yorumu yapmıştım, yanlışım varsa kusura bakmayın.GM güncelleme paketlerini General Mobile mi hazırlıyor?