Neler Yeni

🔥İndirim TCL Movetime Akıllı Çocuk Saati 3.773 tl

Telefon vari çocuk saati. Kamerası, mikrofonu, hoparlörü, telefon görüşmesi her şey var. Eski nokia telefonlardansa bunu alıp çocuğun koluna takmak daha mantıklı.
Maksimum 12-13 yaşındaki çocuklar kullanır sanırım bilemiyorum çocuğunuza bağlı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Bu alınacağına huawei akıllı saat öneririm. İleriye dönük daha iyi bir yatırım olur çocuğunuza

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Huawei de hangi modeli. Bu çocuklar için kaçırılma, taciz, şiddet gibi durumlara yönelik bir saat. Rastgele bir huawei saat bunun yaptıklarını yapamayacaktır.
Arama özelliği olan herhangi bir saat de yine bu durumlarda işe yarayacaktır. Biraz pazar aldatması oluyor bu tür saatler bana kalırsa.
Huawei Watch Fit 3 gibi giriş seviye bir saati bile (aynı fiyat bandında) daha iyi özelliklerle alınabilir.

En azından ileriki yaşlarında da kullanabileceği bir saat olmuş olur.

Ben 6 yıldır Huawei Watch GT-Sport kullanıcısıyım. Akıllı saat konusunda çok öncü bir firma. Apple ve Samsung gibi firmalara kıyasla pil dayanımı noktasında önemli bir avantaja sahip.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
Arama özelliği olan herhangi bir saat de yine bu durumlarda işe yarayacaktır. Biraz pazar aldatması oluyor bu tür saatler bana kalırsa.
Huawei Watch Fit 3 gibi giriş seviye bir saati bile (aynı fiyat bandında) daha iyi özelliklerle alınabilir.

En azından ileriki yaşlarında da kullanabileceği bir saat olmuş olur.

Ben 6 yıldır Huawei Watch GT-Sport kullanıcısıyım. Akıllı saat konusunda çok öncü bir firma. Apple ve Samsung gibi firmalara kıyasla pil dayanımı noktasında önemli bir avantaja sahip.
istediğin zaman sim üzerinden telefonla konuşma. istediğin zaman kamera ve mikrofon üzerinden çocuğu izleme gps takip etme gibi özellikler hemde bu fiyata. 4 yaşındaki çocuğa huawei saat alırsan 13 yaşında anca normal takabilir o zaman kadar saat çöp olur zaten.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
istediğin zaman sim üzerinden telefonla konuşma. istediğin zaman kamera ve mikrofon üzerinden çocuğu izleme gps takip etme gibi özellikler hemde bu fiyata. 4 yaşındaki çocuğa huawei saat alırsan 13 yaşında anca normal takabilir o zaman kadar saat çöp olur zaten.
4 yaşındaki çocuğa alınabilir fikrini ben söylemedim. Henüz telefonu olmayan 12-13 yaşlarında bir çocuk için ileriye dönük olarak alınabilir diyorum. Ayrıca önerdiğim saat giriş seviyesi bir saat.

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
766
İsim
Sercan SAYİT
TCL hariç hiç bir bilindik markaların sim kart destekli, gps, kamera, sesli görüşme yaptıran saati ülkemiz pazarında yok. Bu özelliklere sahip daha çok bilindik marka olmasını isteriz ama alternatifi yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
YANLIŞ
bu arakdaşın tavsiyesine uymayın
ben kızımda bunun üst modelini kullanıyorum. ucuz çin saatleri ile alakası yok sakın onlara 500 700 tl vermeyin.
Ucuzlarla alakası yok 500-700TL vermeyin diyorsun ama önerilen saatin 3.700TL olduğunun farkındasındır umarım. Bu bantta sadece acil arama özelliği olduğu için dandik ekranlı ve arayüzlü bir saate verilmenin mantıklı olmadığını iddia ediyorum sadece.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Sinan
Ucuzlarla alakası yok 500-700TL vermeyin diyorsun ama önerilen saatin 3.700TL olduğunun farkındasındır umarım. Bu bantta sadece acil arama özelliği olduğu için dandik ekranlı ve arayüzlü bir saate verilmenin mantıklı olmadığını iddia ediyorum sadece.
Bu saate sim kart takılıyor farkı bu. Ekstra telefona ihtiyacın yok. O yüzden çocuk saati diye geçiyor.
Yakın zamanda bir arkadaşın kızına alacaktık ama yaşı 12 olduğu için vaz geçip telefon almaya karar verdiler. Genelde çocuklar bunlara burun kıvırıyor maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,911
İsim
Emir Yusuf
Bu saate sim kart takılıyor farkı bu. Ekstra telefona ihtiyacın yok. O yüzden çocuk saati diye geçiyor.
Yakın zamanda bir arkadaşın kızına alacaktık ama yaşı 12 olduğu için vaz geçip telefon almaya karar verdiler. Genelde çocuklar bunlara burun kıvırıyor maalesef.
Haklısın, ufak çocuklara hediye olarak alınan saatler genelde her gün kullanılmıyor. Ben rastlayamadım daha.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Sinan
Haklısın, ufak çocuklara hediye olarak alınan saatler genelde her gün kullanılmıyor. Ben rastlayamadım daha.
Okula yeni başlayan çocuklar için ideal ürün. Hem gps var takip edebiliyorsun hem arayabiliyorsun. Bazılarında direk kamera erişimi var bunda varmı bilmiyorum.
Küçük yaşta çocuğum olsa mutlaka alırdım. Zaman kötü ufacık çocuklara neler yapıyorlar. En azından nerde olduğunu bilmek bile insanı rahatlatır.
En kötü yanı şarjları 1 gün falan gidiyor o da mobil veri yüzünden. Aşırı şarj tüketiyor.

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Haluk h
Belli bir yaşa kadar bu tarz saatler alınmamalı çocuklara, herşeyi sürekli annelerine soran, kendi başlarına karar veremeyen özgüvensiz çocuklar yetisiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,937
Üyeler
160,909
Son üye
Antonio
Top Bottom