Neler Yeni

Tcl s600 dokun oynat

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Tcl s600 almıştım. Kulaklığın dokun oynat bölümü artık çalışmamaya başladı. Alalı 3 ay olmuştur. Bi anda müzik dinlediğimde artık dokunduğumda kapanıp açılmadığını fark ettim. Sizce neler yapabilirim?

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Tcl s600 almıştım. Kulaklığın dokun oynat bölümü artık çalışmamaya başladı. Alalı 3 ay olmuştur. Bi anda müzik dinlediğimde artık dokunduğumda kapanıp açılmadığını fark ettim. Sizce neler yapabilirim?
garantiye yolla

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İlk önce resetlemeyi deneyeyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkür ederim kullanıcı hatası mı olur sizce
Sanmıyorum, gözle görülür bir hasar yoksa dokunmatiği kendi elimizle nasıl bozabiliriz ki?
TCL'lerin garantisine Bilkom bakıyor diye biliyorum, bilindik bir şirkettir umarım üzmezler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanmıyorum, gözle görülür bir hasar yoksa dokunmatiği kendi elimizle nasıl bozabiliriz ki?
TCL'lerin garantisine Bilkom bakıyor diye biliyorum, bilindik bir şirkettir umarım üzmezler.
Cihazı resetledim dokun oynat düzeldi. Fakat kulaklıkla telefonda konuşunca cızırtılı geliyor ve öyle gidiyor. Buna çözüm var mı

Resetleyin, düzelmezse garanti.
Şimdi başka bir problemle karşı karşıyayız

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Cihazı resetledim dokun oynat düzeldi. Fakat kulaklıkla telefonda konuşunca cızırtılı geliyor ve öyle gidiyor. Buna çözüm var mı

Şimdi başka bir problemle karşı karşıyayız
Sonradan mı ortaya çıktı? Sıvı teması oldu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Sonradan mı ortaya çıktı? Sıvı teması oldu mu?
Aslında bu konuyu açtığım zaman başlamıştı o problem de. Sıvı teması olmadı kulağımdan alıp direk cihaza yerleşim yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Alihan Uyar
Ürünü hepsiburada dan aldım sizce hepsiburada ya mı yazmalıyım direk tcl Teknik servise mi

Top Bottom