Neler Yeni

TCL s600 kulak içi BT kulaklık N11

ReyJovick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
rt
Son zamanlarda fiyatı sürekli 1-1.5k₺ civarlarında dolanıyor. Naysla kuponla varsa banka kampanyasıyla daha ucuza gelecektir.
ANC li kaliteli ses ve mikrofonu var kendimde kullanıyorum tavsiye edeceğim bir üründür, tek sorun satıcıyı bilmiyorum ihtiyacı olan bakıp alsın.

omuraycil

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Ömür AYCIL
1 seneden fazla oldu alalı kullanıyorum gayet güzel

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ahmet yazıcı
bir süredir kablosuz kulaklık bakıyorumda geçen gün Xiaomi flip buds pro aldım Şuan kargoda. İphone da kullanıcam iyi midir? bilen var mı?

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Bu tcl kulakligi 1 senedir kullanıyorum indirimde 350ye almıştım, ses kalitesi anc kalitesi oldukça iyi ama kulakligi ayda 10 15 saat kullanmama ve çantamda hor kullanmadan taşımama rağmen son bir aydır kutusuna koyduğumda kapanmıyor kapansa da bir kac dakika içinde tekrar bağlanıyor, kutu kapak sensörü sanırım kronik sorunlu sikayet varda da bir cok kisi ayni sorunu yaşamış, bu hafta garantiye göndereceğim, bu sorun dışında çok memnunum.

Asikral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Ahmet yazıcı
Anc ve kablosuz sarj desteği var iphone ile kullanıyorum 2 yıldır memnunum
Teşekkürler, bide ben bu ürünü 1000₺ civarına aldım kendi sitesinde 4000 ₺ ye satılmış ilk çıktığında bunların çakması varmı nasıl kontrol edebilirim.

ReyJovick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
rt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler, bide ben bu ürünü 1000₺ civarına aldım kendi sitesinde 4000 ₺ ye satılmış ilk çıktığında bunların çakması varmı nasıl kontrol edebilirim.
TCL ulkemizde fiyatlama konusunda biraz zayıf o yüzden 4k stok fiyat vermişlerdir. Bende CarrefourSA dan almıştım mesela o dönemde 1 üstü fiyatlar vardı, dönem dönem farklı satıcılar bu şekilde kampanya yapıp satıyorlar. Şüpheniz var ise ses ve mikrofon kalitesinden kendini ele verir ayrıca uygulamaya bağlanıp kullanılıyor sonuçta sahtesi olacağını pek sanmıyorum.
Ayrıca bilkom getiriyor.

Top Bottom