Karl Dönitz
80+ Bronze
Etme bulma dünyası ne alaka bu konuda hocam 400 liralık güzel bir indirim de yapmış olabilirler maksat müşteri çekmek uygun fiyatlı gözükmek tcl diye kimse almaz falan kafasında da olmuş olabilirler. E-ticaret böyle bir şey müşteri çekmek için her türlü sahtekarlığı yaparsın Etme bulmalık bir şey söz konusu değil yani burada hocam sonuçta parayı ödeyip sipariş vermişKulaklık 800 TL hepsiburada da . İndirim gibi durmuyor gerçekten yanlış gibi fiyat. Benim olaya bakış açım "etme bulma dünyası" cümlesi olduğu için ben olsam iptal ederim. Bir alışveriş yapacaksam iki tarafta razı olsun diye düşünürüm hak geçmesin yani. Gerisi senin kararın ama iptal etsen daha iyi kişisel fikrim.
Ne oldu hocam sonra bu durumekran kartı yok ama mecbur temin edicekler
Ekran kartını temin etmelerini bekliyorum temin ettiklerinde 5294 TL den satın alıcam Ağustos 26 sına yetişirse birde 1500 TL cashback var Asus kampanyasında 3700 TL'ye almış olucamNe oldu hocam sonra bu durum
Bende benzer bir durum yasadaim surec thh de devam ediyor ,temin etme isini nssil yaptiniz aradiniz mi magazaya mi gittiniz onlar mi siz3 bilgi vericekEkran kartını temin etmelerini bekliyorum temin ettiklerinde 5294 TL den satın alıcam Ağustos 26 sına yetişirse birde 1500 TL cashback var Asus kampanyasında 3700 TL'ye almış olucam
Hocam sende yanlış hatırlamıyorsam 3070 ti almıştın konuda konuşuyorduk vatanın hukuk bürosunun aramasını bekliyorum geriye sadece o kaldıBende benzer bir durum yasadaim surec thh de devam ediyor ,temin etme isini nssil yaptiniz aradiniz mi magazaya mi gittiniz onlar mi siz3 bilgi vericek
Evet hocam ama benim o ara bir problemim oldu baya gec sikayet ettim belki olumsuz olur siz o durumda hangi surectesiniz thh de ne yaziyorHocam sende yanlış hatırlamıyorsam 3070 ti almıştın konuda konuşuyorduk vatanın hukuk bürosunun aramasını bekliyorum geriye sadece o kaldı
Bende Kule Tipi Soğutucu Almıştım 4 Gün Boyunca Kargoya Verilmedi Ve Sipariş Verdikten Sonra Fiyatı Yaklaşık 130 Tl Gibi Bir Artış göstermişti. Sakın İptal Etme Sadece Şunu Yaz Kargomu Vermeyecekseniz Şikayette Bulunacağım De Bunlar Fırsatçılar Fiyatı Değiştirmeyi unutuyorlar Sipariş gelince değiştiriyorlar.Merhaba arkadaşlar geçen bir indirim paylaşmıştım. N11den tcl s600 kulaklık 430liraya aldım. Perşembeden beri bekliyorum kargoya verilmedi. Satıcıya defalarca soru sordum cevap vermedi. Bugün ise cevap gelmiş. Satıcı yanlış fiyatlandırma yaptık iptal etmeniz gerekiyor yazdı. Sizce ne yapmalıyım?
Karara bağlandı diyor zaten mahkeme kağıdı gibi bir kağıt gönderdiler evime PTT ileEvet hocam ama benim o ara bir problemim oldu baya gec sikayet ettim belki olumsuz olur siz o durumda hangi surectesiniz thh de ne yaziyor
Bende savunma istendi yaziyor sadeceKarara bağlandı diyor zaten mahkeme kağıdı gibi bir kağıt gönderdiler evime PTT ile
Tamam o zaman çok uzun sürmez o zaman bendede öyle yazdıktan 1 ay sonra karara bağlandıBende savunma istendi yaziyor sadece
Tamamdir , tesekkur ederim hocamTamam o zaman çok uzun sürmez o zaman bendede öyle yazdıktan 1 ay sonra karara bağlandı