Neler Yeni

❌İndirim Bitti! TCL TV ALANA SOUNDBAR 1₺

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Televizyon iyi mi değil mi şu an?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Koray Kılıç
Segment olarak giriş-orta segment evet ama bu fiyatlara onvo,hi-level, senna gibi markalar var o yüzden fiyat olarak ortalama. Yanında p735w soundbar hediyesiyle(1₺) mükemmel bir kampanya olmuş bence.

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
608
İsim
can
Televizyon iyi mi değil mi şu an?
Dostum tv iyi mi? değilmi diyerek alınmaz, ihtiyaca göre alınır senin neye ihtiyacın var ? ekran çözünürlüğü ekran paneli işletim sistemi hangi ses video codeclerini desteklediği vs vs kısa örnek verecek olursam şuan genel olarak tatmin edecek bir tv 55. 4k miniled oled cuantum led video codeclerinde dolby vision hdr 10 ses codeclerinde dolby atmos dtx ultra destekleyen bir cihaz olur onlarında en düşük fiyatları 20kdan başlayıp yukarıya doğru çıkıyor. 20K altı tvlerde illaki birşeylerden eksiklik hissedersin eline dolby atmos destekli bir soundbar geçer fakat tvin desteklemez, dolby vision yada hdr destekli bir içerik izlemek istersin tvin desteklemez tv sürekli değiştirilen bir şey değil bütçe dahilinde alınırken 5-10 yıl planlanarak alınır cünki tvler ikincielde para etmiyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Suan alınabilecek soundbar varmi

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Dostum tv iyi mi? değilmi diyerek alınmaz, ihtiyaca göre alınır senin neye ihtiyacın var ? ekran çözünürlüğü ekran paneli işletim sistemi hangi ses video codeclerini desteklediği vs vs kısa örnek verecek olursam şuan genel olarak tatmin edecek bir tv 55. 4k miniled oled cuantum led video codeclerinde dolby vision hdr 10 ses codeclerinde dolby atmos dtx ultra destekleyen bir cihaz olur onlarında en düşük fiyatları 20kdan başlayıp yukarıya doğru çıkıyor. 20K altı tvlerde illaki birşeylerden eksiklik hissedersin eline dolby atmos destekli bir soundbar geçer fakat tvin desteklemez, dolby vision yada hdr destekli bir içerik izlemek istersin tvin desteklemez tv sürekli değiştirilen bir şey değil bütçe dahilinde alınırken 5-10 yıl planlanarak alınır cünki tvler ikincielde para etmiyor.
Haklısın kastettiğim şey hani bu fiyat bandında f/p sayılır mı?

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,050
İsim
Emir
1732116309011.png

xmert96x

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru