Cevdet Sunay
80+ Platinum
Dahası
Cooler master TD500 Mesh alınır mı? Nasıl görünüyor kullanan var mı?
Rica ederimSağolun hocam.
800 liraya göremedim ben ondan dedim. İkisi aynı fiyat ise p500a tercih edilebilir lakin arada 200-300 oynuyorsa onum yerine td500 alıp kalan parayı sıvı soğutucuya falan harcayabilir. Ben öyle yapardım ya da fan değiştirilmek istense td500ün fanlar argb olduğundan biraz daha pahalı ve hızlı satılır gibi gibi.Fansız hali değil rgb olmayan fanları var P500A’nın 800 liraya sonradan rgb fan ile değiştirilebilir. TD500’ün fanına fan diyemeyiz aşırı dandik bir şey
TD500’ün fanlar satılmıyor elimde kaldı benim800 liraya göremedim ben ondan dedim. İkisi aynı fiyat ise p500a tercih edilebilir lakin arada 200-300 oynuyorsa onum yerine td500 alıp kalan parayı sıvı soğutucuya falan harcayabilir. Ben öyle yapardım ya da fan değiştirilmek istense td500ün fanlar argb olduğundan biraz daha pahalı ve hızlı satılır gibi gibi.
tozlanınca pc patlıyo herhaldeXPG BattleCrucier de alabilirim veya P500A, ama tozalnır diye korkuyum.
Hocam yok uğraşmayayım diye, çok tozlanırsa.tozlanınca pc patlıyo herhalde
Td500 ün fanları değiştirdin mi öndekileri? Hangi fan taktın? Bu kasa için özellikle senden baya fikir yorum almıştım ama ben halen memnunum.TD500’ün fanlar satılmıyor elimde kaldı benim
Evet değiştirdim, Air Blazer 120R aldım. Kasa en başta güzel geliyordu bana ama gamegaraj’ın mağazaına gittim geçen. Thermaltake View51 ve Rog Strix Helios falan gördüm orda dedim ki ben teneke kullanıyormuşum.Td500 ün fanları değiştirdin mi öndekileri? Hangi fan taktın? Bu kasa için özellikle senden baya fikir yorum almıştım ama ben halen memnunum.
Anladım o fanlardan bende alacağım ama önceliğim şuan sıvı soğutma. Yinede TD500 iyi sade ve şık görünümü var hava akışı iyi mi iyi kafi. Senin kasa pavyon zaten o bile yeter her türlü.Evet değiştirdim, Air Blazer 120R aldım. Kasa en başta güzel geliyordu bana ama gamegaraj’ın mağazaına gittim geçen. Thermaltake View51 ve Rog Strix Helios falan gördüm orda dedim ki ben teneke kullanıyormuşum.
Evet değiştirdim, Air Blazer 120R aldım. Kasa en başta güzel geliyordu bana ama gamegaraj’ın mağazaına gittim geçen. Thermaltake View51 ve Rog Strix Helios falan gördüm orda dedim ki ben teneke kullanıyormuşum.
Hocam TD500 alıcam gibi, hoşuma gitmeye başkadı.Evet değiştirdim, Air Blazer 120R aldım. Kasa en başta güzel geliyordu bana ama gamegaraj’ın mağazaına gittim geçen. Thermaltake View51 ve Rog Strix Helios falan gördüm orda dedim ki ben teneke kullanıyormuşum.
Yani güzel bi kasa değil güzel olmadığını daha güzel kasalar görünce anlıyorsun. Görmeden anlaşılmıyor. Ha tabi ucuz olduğu için güzel de ucuz etin yahnisi sonuçtaHocam TD500 alıcam gibi, hoşuma gitmeye başkadı.
Hocam sen memnun değilsin, cengizovic memnun. Yine arada kaldım.Yani güzel bi kasa değil güzel olmadığını daha güzel kasalar görünce anlıyorsun. Görmeden anlaşılmıyor. Ha tabi ucuz olduğu için güzel de ucuz etin yahnisi sonuçta