Neler Yeni

TD500 kasa 4 fanlı mı yoksa 3+1 fanlı şekilde mi almalıyım?

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Sickleflow alırsan sorun teşkil eder çünkü SickleFlow daisy chain yani zincirleme desteklemiyor
20 liraya ARGB çoklayıcı al yanına veya daisy chain destekleyen MF120 Halo fanından al.
1 tane ARGB girişini sadece 1 tane fan için kullanmak zorunda kalırsın çoklayıcısız sickleflow alırsan
Ne kadar uğraştırıcıymış. Çok saçma sistem ya. yani sırf sickleflow için çoklayıcıyla beraber 60 TL vermek mantıksız o zaman.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ne kadar uğraştırıcıymış. Çok saçma sistem ya. yani sırf sickleflow için çoklayıcıyla beraber 60 TL vermek mantıksız o zaman.

Şu tarz bir şey almak zorunda kalcaksın
Direk egzoz fanlısı olanı da alabilirsin ama ses şeyi var işte

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Edebilir işte. 4'lüsünde 4'lü ARGB splitter kablo var, 3'lüsünde de 4'lü olabilir.
Dediğim gibi uğraşmaya gerek yok.
Hocam birkaç yere daha baktım ön fanlar traktör sesi çıkartıyormuş bildiğiniz. Alternatif olarak öneriniz var mı? Yoksa bunu alayım mı?

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam birkaç yere daha baktım ön fanlar traktör sesi çıkartıyormuş bildiğiniz. Alternatif olarak öneriniz var mı? Yoksa bunu alayım mı?
O ses kullandığım MasterBox MB511 RGB kasamda da var. Uzaktan duyamıyorsun, duysan da çok rahatsız etmiyor. Ben yine de alırdım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,546
Üyeler
166,950
Son üye
ulkucuyuz
Top Bottom