Neler Yeni

Yardım TD500 Kasa Görüşleriniz ve Alternatif Öneriler

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Selamlar arkadaşlar önceden konusunu da açmıştım yaklaşık 50k civarı sistem topluyorum çoğu parçayı aldım (konuyu da güncelliyorum parçaları tamamladıkça, konuya buradan bakabilirsiniz: PC Topluyorum (50K Civarı) Görüş ve Öneri ) alacağım bu sisteme göre kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe: 2500 TL civarı duruma göre bütçe artışı olabilir, şimdiden teşekkürler.

Konudaki alacağım sisteme göre kasada aradığım özellikler:

1) RGB ya da ARGB fanlı olması (ön ve arka egzoz fan dahil, kasa uygun olursa fanları da ekstradan alabilirim tavsiyenize göre)
2) Kasanın üst kısmının 360 mm sıvı soğutma desteklemesi
3) Kasanın mesh olması. Yani soğutma açısından maksimum performans vermeli.

Benim tasarımını en çok beğendiğim kasa TD500, tam aradığım özelliklerde ama genel olarak forumlarda malzeme kalitesi beğenilmiyor veya onun yerine phanteks kasa öneriliyor, kullanan arkadaşlar varsa da görüşlerini merak ediyorum td500 kasa hakkında.

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
Malzeme Kalitesi bence en iyi kasalar arasında TOP 3 oynar GT 501 Bu ay Prime DAY veya önümezdeki ay BlackFriday indirimlerini bekleyerek 2500 - 3000 TL arası alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malzeme Kalitesi bence en iyi kasalar arasında TOP 3 oynar GT 501 Bu ay Prime DAY veya önümezdeki ay BlackFriday indirimlerini bekleyerek 2500 - 3000 TL arası alabilirsin.
Gaming Gecesin'de ara ara indirime geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Gaming Gecesin'de ara ara indirime geliyor.
Eyvallah hocam fiyat düşerse düşünebilirim bakalım, bir tek önü full mesh değil sanırım bu kasanın.

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
Eyvallah hocam fiyat düşerse düşünebilirim bakalım, bir tek önü full mesh değil sanırım bu kasanın.
Tam mesh değil ama sağ, sol üst ve alt kısım'dan kasa hava alıyor.

Tam mesh değil ama sağ, sol üst ve alt kısım'dan kasa hava alıyor.
Ek olarak resmi desteği yok ama internet'de araştırabilirsin kasaya 420 mm sıvı soğutma takanlar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
@HyperChief hocam peki td500 kasa hakkında ne düşünüyorsunuz? Tasarımı baya hoşuma giden bir kasa ama malzeme kalitesi kötü diyenler oluyor.

HyperChief

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
.
@HyperChief hocam peki td500 kasa hakkında ne düşünüyorsunuz? Tasarımı baya hoşuma giden bir kasa ama malzeme kalitesi kötü diyenler oluyor.
Tasarım olarak baya hoşuma gidiyor, ama malzeme kalitesi ile bir fikrim yok. Çok arada kalıyorsan vatan veya bu kasayı satan yerlerden önce inceleyip sipariş verebilirsiniz.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
kasayı ben kullanıyorum hava sirkülasyonu konusunda baya iyi, kasanın görünüşü de baya iyi ama kendi içinde gelen fanları biraz sesli çalışıyor ve kablolama yerlerini pek beğenemedim başka bir sorunum yok gayet memnunum taş gibi kasa ama biraz eski kalıyor galiba p500a daha iyi sanırım pek bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
kasayı ben kullanıyorum hava sirkülasyonu konusunda baya iyi, kasanın görünüşü de baya iyi ama kendi içinde gelen fanları biraz sesli çalışıyor ve kablolama yerlerini pek beğenemedim başka bir sorunum yok gayet memnunum taş gibi kasa ama biraz eski kalıyor galiba p500a daha iyi galiba pek bilmiyorum
Eyvallah hocam fan sesleri çok rahatsız edici mi, bayadır tasarımını beğendiğim bir kasa malzeme kalitesi phanteksten daha mı kötü acaba ve phanteks kasalarda td500 gibi 4 dahili ARGB/RGB fanlı modeller var mıdır?

Aliyılmaz

80+ Bronze
Eyvallah hocam fan sesleri çok rahatsız edici mi, bayadır tasarımını beğendiğim bir kasa malzeme kalitesi phanteksten daha mı kötü acaba ve phanteks kasalarda td500 gibi 4 dahili fanlı modeller var mıdır?
phanteks daha iyi malzeme kalitesi olarak ve şöyle bi model var indirimde, baya sessiz çalışıyor ama rgb değil

D700

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ramazan ARSLAN
ben vatan bilgisayarın %15 kampanyasından thermaltake core p6 aldım düşünürseniz tavsiye ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
phanteks daha iyi malzeme kalitesi olarak ve şöyle bi model var indirimde, baya sessiz çalışıyor ama rgb değil
Geçen 2380 TL 'ydi yine zam gelmiş. RGB olsaydı baya iyiymiş aslında, 4 fan Rgb ekstra alınsa td500 tarzı ne kadar tutar acaba? Başka beğendiğim kasalar da var ama bazılarında ya egzoz fanı yok ya da fanlar Rgb olmuyor.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
DLS480 alabilirsin. Butce arttiririm diyorsan P500A guzeldir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
ben vatan bilgisayarın %15 kampanyasından thermaltake core p6 aldım düşünürseniz tavsiye ederim.
Bunun fiyat bütçemi aşıyor hocam, güzelmiş aslında ama ön panel mesh olmuyor sanırım.

• Beğen
Reaksiyonlar: D700
Top Bottom