aka Heisenberg
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 84
- İsim
- Walter White
Selamlar arkadaşlar önceden konusunu da açmıştım yaklaşık 50k civarı sistem topluyorum çoğu parçayı aldım (konuyu da güncelliyorum parçaları tamamladıkça, konuya buradan bakabilirsiniz: PC Topluyorum (50K Civarı) Görüş ve Öneri ) alacağım bu sisteme göre kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe: 2500 TL civarı duruma göre bütçe artışı olabilir, şimdiden teşekkürler.
Konudaki alacağım sisteme göre kasada aradığım özellikler:
1) RGB ya da ARGB fanlı olması (ön ve arka egzoz fan dahil, kasa uygun olursa fanları da ekstradan alabilirim tavsiyenize göre)
2) Kasanın üst kısmının 360 mm sıvı soğutma desteklemesi
3) Kasanın mesh olması. Yani soğutma açısından maksimum performans vermeli.
Benim tasarımını en çok beğendiğim kasa TD500, tam aradığım özelliklerde ama genel olarak forumlarda malzeme kalitesi beğenilmiyor veya onun yerine phanteks kasa öneriliyor, kullanan arkadaşlar varsa da görüşlerini merak ediyorum td500 kasa hakkında.
Konudaki alacağım sisteme göre kasada aradığım özellikler:
1) RGB ya da ARGB fanlı olması (ön ve arka egzoz fan dahil, kasa uygun olursa fanları da ekstradan alabilirim tavsiyenize göre)
2) Kasanın üst kısmının 360 mm sıvı soğutma desteklemesi
3) Kasanın mesh olması. Yani soğutma açısından maksimum performans vermeli.
Benim tasarımını en çok beğendiğim kasa TD500, tam aradığım özelliklerde ama genel olarak forumlarda malzeme kalitesi beğenilmiyor veya onun yerine phanteks kasa öneriliyor, kullanan arkadaşlar varsa da görüşlerini merak ediyorum td500 kasa hakkında.