Neler Yeni

Yardım TD500 Kasa Görüşleriniz ve Alternatif Öneriler

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
malzeme kalitesi düşük, fan kalitesi düşük. sadece geniş iç hacim ve cooler master etiketi var. cooler master logosu yerine rampage logosu koysak kimse almazdı.

P500A'ya yönelin. ucuz istiyorsanız da DLS 480.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
P500a drgb al geç. Çok kral kasa
malzeme kalitesi düşük, fan kalitesi düşük. sadece geniş iç hacim ve cooler master etiketi var. cooler master logosu yerine rampage logosu koysak kimse almazdı.

P500A'ya yönelin. ucuz istiyorsanız da DLS 480.
P500A alırsam benim aradığım özellik olarak bi tek egzoz fanı eksik sanırım, ön panelde 3 ARGB fan dahil herhalde, egzoz fanı olarak bu kasaya fan önerebilir misiniz peki veya aynı öndeki ARGB fanlardan bulunabilir mi?

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Selamlar arkadaşlar önceden konusunu da açmıştım yaklaşık 50k civarı sistem topluyorum çoğu parçayı aldım (konuyu da güncelliyorum parçaları tamamladıkça, konuya buradan bakabilirsiniz: PC Topluyorum (50K Civarı) Görüş ve Öneri ) alacağım bu sisteme göre kasa tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçe: 2500 TL civarı duruma göre bütçe artışı olabilir, şimdiden teşekkürler.

Konudaki alacağım sisteme göre kasada aradığım özellikler:

1) RGB ya da ARGB fanlı olması (ön ve arka egzoz fan dahil, kasa uygun olursa fanları da ekstradan alabilirim tavsiyenize göre)
2) Kasanın üst kısmının 360 mm sıvı soğutma desteklemesi
3) Kasanın mesh olması. Yani soğutma açısından maksimum performans vermeli.

Benim tasarımını en çok beğendiğim kasa TD500, tam aradığım özelliklerde ama genel olarak forumlarda malzeme kalitesi beğenilmiyor veya onun yerine phanteks kasa öneriliyor, kullanan arkadaşlar varsa da görüşlerini merak ediyorum td500 kasa hakkında.
dün arkadaşım aldı td500 vatan bilgisayardan 2300tl ye kurulum yapmaya gittim gayet kaliteliydi 360mm sıvı soğutmada taktım tek sıkıntısı kablolama yaparken biraz sorun oldu arkada çok yer yok ama modüler psu varsa sorun olmaz sonuç olarak baya iyi kasa

Bilal539

80+ Silver
Bende TD500 Mesh var memnunum 360mm sıvı soğutma takılı malzeme kalitesi güzel seni asla üzmez uzun süre götürür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
dün arkadaşım aldı td500 vatan bilgisayardan 2300tl ye kurulum yapmaya gittim gayet kaliteliydi 360mm sıvı soğutmada taktım tek sıkıntısı kablolama yaparken biraz sorun oldu arkada çok yer yok ama modüler psu varsa sorun olmaz sonuç olarak baya iyi kasa
Eyvallah hocam dediğim gibi td500 veya phanteks arasında kaldım ben de, td500 hakkında genel yorumlar malzeme kalitesinin çok iyi olmaması ve fanlarının biraz sesli çalışması o yüzden kararsız kalıyorum ben de yoksa tasarım olarak td500 daha çok hoşuma gidiyor ama diğer faktörler de önemli tabi.

hopeS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Adem
P500A alırsam benim aradığım özellik olarak bi tek egzoz fanı eksik sanırım, ön panelde 3 ARGB fan dahil herhalde, egzoz fanı olarak bu kasaya fan önerebilir misiniz peki veya aynı öndeki ARGB fanlardan bulunabilir mi?
Bulunur hocam. Sk140 öndeki 3 fan. 1 tane de arkaya takarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Bende TD500 Mesh var memnunum 360mm sıvı soğutma takılı malzeme kalitesi güzel seni asla üzmez uzun süre götürür.
Bu malzeme kalitesi gerçekten arada bırakıyor beni genel yorumlarda iyi de diyen var kötü de diyen var 😃, fanları nasıl peki genel yorumlarda sesli çalışıyor deniyor?

Bilal539

80+ Silver
Eyvallah hocam dediğim gibi td500 veya phanteks arasında kaldım ben de, td500 hakkında genel yorumlar malzeme kalitesinin çok iyi olmaması ve fanlarının biraz sesli çalışması o yüzden kararsız kalıyorum ben de yoksa tasarım olarak td500 daha çok hoşuma gidiyor ama diğer faktörler de önemli tabi.
Sadece fanları sesli olabiliyor şans işi ben başka fan kullanıyorum. Onun harici malzeme kalitesi güzel. Kötü falan değil.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
O kasanın egzoz fanina ihtiyaci yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Walter White
Sadece fanları sesli olabiliyor şans işi ben başka fan kullanıyorum. Onun harici malzeme kalitesi güzel. Kötü falan değil.
Hangi fanları kullanıyorsunuz hocam ve mesela td500 'ün fanlarını 0 haliyle satsak kolay satılır mı?

Top Bottom