Neden bozulmuş olabilir?Ayrıca kac aydır kullanıyorsun?Airhawk Duo kullanıyorum hava konusunda aşırı iyi malzeme kalitesi tolare edilebilir. Benim ARGBler bozuldu kablolarla ilgili değil forumda baya konuştuk @crazyreign üstat ile ama olmadı galiba yandı.
1 Aydır çok aktif kullanıyorum kasalık bir durum yok galiba benim hatam ya da kablolar yanlıştır asla üreticiye suç atmıyorumNeden bozulmuş olabilir?Ayrıca kac aydır kullanıyorsun?
Airhawk daha iyi. Alabiliyorsan Coolermaster H500 ikisinden de iyi.
Arasında çok fark var mıdır?Airhawk Duo daha iyi çünkü önündeki 2 adet 200 mm fanlar çok daha iyi hava alıyor.
MasterBox TD500 Mesh zaten MasterBox MB511 ARGB ile aynı hava akışı olarak.
Eğer görünüş daha önemli ise MasterBox TD500 Mesh daha mantıklı olur çünkü görünüş olarak harbiden daha iyi.
Ama Airhawk Duo'nun da kontrolcüsü bayağı iyi, fanlar normalde 6 pinli ve anakarta takılmıyor ama kontrolcüden ayrı bir PWM kablosu geliyor, bu sayede anakartına takıp hız kontrolü yapabiliyorsun, ama fanlar kontrolcüden güç alıyor.
ARGB konusunda da aynı şekil, ARGB kablosu kontrolcüden ayrı olarak çıkıyor ve anakarta takılabiliyor.
3-5 derece daha az alırsın Airhawk Duo'da, zaten MasterBox MB511 ARGB ile Airhawk Duo'nun karşılaştırma videosunu izle. MasterBox TD500 Mesh'in MasterBox MB511 ARGB ile soğutma olarak pek bir farkı yok.Arasında çok fark var mıdır?
O videoda mb511 de egzoz fan yok pek bir etkisi olur mu?3-5 derece daha az alırsın Airhawk Duo'da, zaten MasterBox MB511 ARGB ile Airhawk Duo'nun karşılaştırma videosunu izle. MasterBox TD500 Mesh'in MasterBox MB511 ARGB ile soğutma olarak pek bir farkı yok.
Valla etkisi olabilir ama ne kadar etkisi olur tam bir şey diyemem sana.O videoda mb511 de egzoz fan yok pek bir etkisi olur mu?
Evet etkisi kesinlikle olur egsoz fan önemli bir görev yapıyor kasalarda.O videoda mb511 de egzoz fan yok pek bir etkisi olur mu?