Sürekli tam yükte çalışacak diye bir şey yok. İhtiyacı kadar kullanır.Dediğim gibi max 30 35 kullanıuor oyun içi PUBG dede aynı valorant dada bf1 dede
Aklı olan beyni olan bir insanın anlayabileceği bir dilde anlattım siz anlamadıysanız sizin sorununuz isterseniz daha açıklayıcı bir şekildede anlatabilirim.Düzgün anlatın.
Hocam iyi diyorsunuz da 45 50 civarı olsa tamam diyicem de neden bu kadar düşük anlamış değilim fps düşük olduğundan dolayı olabilir mi ?Sürekli tam yükte çalışacak diye bir şey yok. İhtiyacı kadar kullanır.
Tam sistem özelliklerinizi yazar mısınız?Aklı olan beyni olan bir insanın anlayabileceği bir dilde anlattım siz anlamadıysanız sizin sorununuz isterseniz daha açıklayıcı bir şekildede anlatabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam iyi diyorsunuz da 45 50 civarı olsa tamam diyicem de neden bu kadar düşük anlamış değilim fps düşük olduğundan dolayı olabilir mi ?
düzgün yazmamışsın adama laf yapıyor adam akıllı yazsan sorun olmayacakAklı olan beyni olan bir insanın anlayabileceği bir dilde anlattım siz anlamadıysanız sizin sorununuz isterseniz daha açıklayıcı bir şekildede anlatabilirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
fps düşük olduğu için değil ekran kartın neHocam iyi diyorsunuz da 45 50 civarı olsa tamam diyicem de neden bu kadar düşük anlamış değilim fps düşük olduğundan dolayı olabilir mi ?
Silindi.Dediğim gibi max 30 35 kullanıuor oyun içi PUBG dede aynı valorant dada bf1 dede
Onun TDP'si 35 değil mi zatenDur işlemciyi tahmin edeyim. 4300GE ?
65 diye kalmış aklımda ama çok garip.Onun TDP'si 35 değil mi zaten