Alacağınız kart ve psu nuz kaç watt?Ya ben yeni kart alıcam da o yüzden biraz kafama takıldı.
Hocam HD 6850 1440 çekirdekli. Veya HD 7850. İşlemci Q9505. PSU:12v 349w veriyor.Alacağınız kart ve psu nuz kaç watt?
Bu arada bana ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.Alacağınız kart ve psu nuz kaç watt?
Önemli değil, ekran kartınızın ve psu nuzun tam modelini yazar mısınız net bilgi vermek için?Bu arada bana ayırdığınız zaman için teşekkür ederim.
Bir hesaplama yaparsak işlemci 95w ya üstüne 20w koysam. Kart da 150w ya 170w da ona desem. 285w oluyor geriye 65w kalıyor.Yeter gibi gözüküyor.
Kartın linkini atsam? Psuyuda bakayım döneceğim hemen.Yeter gibi gözüküyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Önemli değil, ekran kartınızın ve psu nuzun tam modelini yazar mısınız net bilgi vermek için?
Muhtemelen yetecektir. 10w da hdd desek yeterBir hesaplama yaparsak işlemci 95w ya üstüne 20w koysam. Kart da 150w ya 170w da ona desem. 285w oluyor geriye 65w kalıyor.
Sıkıntı çıkar mı? 65w kalıyor.?
Kartın linkini atsam? Psuyuda bakayım döneceğim hemen.
SSD var ama.Muhtemelen yetecektir. 10w da hdd desek yeter
Sorun olmaz daha az güç çekiyor zaten ssd.7850 olursa bu olacak.
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da
Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.comMesaj otomatik birleştirildi:
SSD var ama.
Yeter gibi gözüküyor.
Önemli değil, ekran kartınızın ve psu nuzun tam modelini yazar mısınız net bilgi vermek için?
Hayır iyiki de söylediniz.Sorun olmaz daha az güç çekiyor zaten ssd.
Ekran kartı iki adet 6pin güç girişi istiyor bu güç girişleri var mı güç kaynağınızda?
O zaman psu değiştirmeniz lazım çünkü dönüştürücü gerek ama onlarda sağlıklı değil maalesef. Tavsiye edemem.Hayır iyiki de söylediniz.
6 pin tek.
Hocam 450tl civarında 6 pin lı kart önerir misiniz? Link atarsanız daha güzel olur.O zaman psu değiştirmeniz lazım çünkü dönüştürücü gerek ama onlarda sağlıklı değil maalesef. Tavsiye edemem.