Neler Yeni

🔥İndirim Team Markalı Ssdlerde İndirim (İyi Fiyatlar)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
hdd mi daha mantıklı sdd mi m2 nin yanına
SSD hocam. Bazı oyunlar bile artık HDD desteklememeye başladı hız düşük olduğundan. SSD ler daha dayanıklı ama bir o kadar da narin.

2 defa aradım ilkinde net bilgi yok dediler vs. size yardımcı olmak için soru konusu açalım falan dediler. İkincisinde ise garanti süresi nettir sitemizde sitemiz falan süperdir vs. dedi her an güncelleniyor dedi. Alan arkadaşlara başarılar diliyorum karar sizin. Ben çok kararsız kaldım alsam sıkıntısız kullanabilir miyim diye.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal

Böyle bir konu denk geldi karşıma araştırma yaparken

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
2 defa aradım ilkinde net bilgi yok dediler vs. size yardımcı olmak için soru konusu açalım falan dediler. İkincisinde ise garanti süresi nettir sitemizde sitemiz falan süperdir vs. dedi her an güncelleniyor dedi. Alan arkadaşlara başarılar diliyorum karar sizin. Ben çok kararsız kaldım alsam sıkıntısız kullanabilir miyim diye.
Yarın sabaha stok kalırsa sabah 9-13 arası gelicek kargom. Buraya yazarım durumu.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Aşırı iyi fiyat da marka nedense güven vermedi Team marka olan ramler ile aynı markamı?

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,446
İsim
Ekonomi Çok iyi
Alanlara hayırlı olmasını dilerim. Umarım sorunsuz kullanırsınız. Fiyatı gerçekten iyi görünüyor. Ancak garanti konusu biraz garip görünüyor.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Arkadaşlar güncelleme yapıyorum. Ürün bu sabah geldi daha yeni kutusunu açabildim. İçinden Oksid Bilişim garanti kağıdı çıkmadı. SSD nin arka kısmında 3 yıl garantisi olduğu yazıyordu. Oksid Bilişim ile görüştüm. Seri numarası ile kontrol ettiler. 3 Yıl garantisi mevcutmuş. Fatura kesim tarihinden itibaren garanti 3 yıl. Hepsiburada neden böyle yaptı ben anlamadım. Alanlara hayırlı olsun.

r4NG3r

80+ Silver
Arkadaşlar güncelleme yapıyorum. Ürün bu sabah geldi daha yeni kutusunu açabildim. İçinden Oksid Bilişim garanti kağıdı çıkmadı. SSD nin arka kısmında 3 yıl garantisi olduğu yazıyordu. Oksid Bilişim ile görüştüm. Seri numarası ile kontrol ettiler. 3 Yıl garantisi mevcutmuş. Fatura kesim tarihinden itibaren garanti 3 yıl. Hepsiburada neden böyle yaptı ben anlamadım. Alanlara hayırlı olsun.
Müşteri hizmetlerinin cahilliği sadece

Müşteri hizmetlerinin cahilliği sadece
Sırf onun yüzünden beleşe SSD'yi alamadım kaybettim. Ya bide öyle bir cahiller ki kadın diyor soru sorma yerinden soralım yarına dönüş yaparlar sizde o zaman alırsınız, kadına diyorum indirim bitecek yarına alamıyacağım bir anlamı kalmayacak benim yapabileceğim bir şey yok diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E madem öyle müşteri hizmetleri neden var?

tekno_dahisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,446
İsim
Ekonomi Çok iyi
Almayanlara Yazık Olmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular