Neler Yeni

🔥İndirim Team Markalı Ssdlerde İndirim (İyi Fiyatlar)

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Sırf onun yüzünden beleşe SSD'yi alamadım kaybettim. Ya bide öyle bir cahiller ki kadın diyor soru sorma yerinden soralım yarına dönüş yaparlar sizde o zaman alırsınız, kadına diyorum indirim bitecek yarına alamıyacağım bir anlamı kalmayacak benim yapabileceğim bir şey yok diyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E madem öyle müşteri hizmetleri neden var?
Ben o yüzden siparişi iptal etmedim iadesi kolay zaten. Garanti dediğim gibi 3 yıl olmasaydı direk iade edecektim. Üzüldüm alamadığınıza. Hepsiburada'nın ve müşteri hizmetlerinin cahilliği.

Hepsiburada'nın ve müşteri hizmetlerinin cahilliği.
Hepsiburada'nın böyle olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum. Alışveriş iade konusunda iyide, bu konuda baya berbat.
Ben o yüzden siparişi iptal etmedim iadesi kolay zaten.
İade ile falan uğraşmak sıkıntı olur belki bir şey olur, iade için çarşıya gitmek falan baya şey olacağından almadım.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Hepsiburada'nın böyle olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum. Alışveriş iade konusunda iyide, bu konuda baya berbat.

İade ile falan uğraşmak sıkıntı olur belki bir şey olur, iade için çarşıya gitmek falan baya şey olacağından almadım.
Anladım. Ben premiumu üye olduğum için ve İstanbul da ikamet ettiğimden kapıdan iade veriyorum. Gelip kendileri alıyorlar. Sizde öyle bir seçenek yok sanırım.

r4NG3r

80+ Silver

Tek Hepsiburada değil müşteri hizmetleri genel olarak her yerde böyle

Amazondada yaşandı çok defa 4 tb olan ssdye 1 tb demeleri veya 32 gb gelecek dedikleri ramin 16 gelmesi

Anladım. Ben premiumu üye olduğum için ve İstanbul da ikamet ettiğimden kapıdan iade veriyorum. Gelip kendileri alıyorlar. Sizde öyle bir seçenek yok sanırım.
Premium'da öyle bir şey mi var? Adana'da yaşıyorum hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Premium satın almıştım.
Tek Hepsiburada değil müşteri hizmetleri genel olarak her yerde böyle

Amazondada yaşandı çok defa 4 tb olan ssdye 1 tb demeleri veya 32 gb gelecek dedikleri ramin 16 gelmesi
Özetle o zaman işe hakim insanları almıyorlar. Rastgele oturmuş bizimle konuşsunda sıkıntı olmasın diye varlar.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
Premium'da öyle bir şey mi var? Adana'da yaşıyorum hiç böyle bir şey olduğunu bilmiyordum. Premium satın almıştım.
Her şehirde var mı net bir bilgim yok. İstanbul içerisinde premium üyelere böyle bir seçenek sunuluyor. Siparişlerim kısmından iade et diyerek kapımdan ücretsiz teslim alınsın diye seçenek var mı kontrol et.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Selim
1TB fiyatı aşırı iyiymiş nasıl kaçırdım ya

1TB fiyatı aşırı iyiymiş nasıl kaçırdım ya
Hala indirimler devam ediyor. Alacam 512 GB.

Team daha iyi değil mi bundan?

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Beyler SSD nin hız testi var mı ?Ona göre alacağım

Ysuflix

80+ Gold
Oksid Bilişim ile de görüştüm. Bizim ithal etmediğimiz ürünler ise Team Group tarafından garantisi bulunmaz dendi. Yarın sabah gelecek kargodan 1TB CX2 Sata modeli. Kutunun içerisinden Oksid Bilişim garanti kağıdı çıkması gerekiyormuş Team tarafından garantisi olabilmesi için. Çıkmıyorsa garanti yokmuş.

Eski bir marka James Donkey gibi çin işi değil ürünleri. Sağlam olduğunu düşünüyorum.

Arkadaşlar stok kalmaz falan almak istiyorsanız alın. Garanti süresi netleştiğinde eğer dedikleri gibi 2 ay garantisi varsa. İsteyen iade eder isteyen kullanmaya devam eder size kalmış.
hocam bilgi verirmisin alalım ona göre bizde

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,861
İsim
Orkun
ALDINIZ MI SİZ HOCAM
Evet aldım. 1TB SATA olandan.
hocam bilgi verirmisin alalım ona göre bizde
Yukarıda bilgi verdim ama tekrar yazayım. Hepsiburada garanti konusunda net bir cevap veremiyor. Dün aradığım da 2 ay demişlerdi. Şimdi CX2 1TB stok bittiğinden satıştan kaldırılmış. Bilgi görüntüleyemiyoruz araştırılması için talep açıyorum dediler. Ve garanti konusunda da görüştüğüm temsilci kutunun içerisinden garanti kağıdı çıkması gerekiyor falan dedi. Yani müşteri hizmetleri de ürün sayfasında ne yazıyorsa onu bize aktarıyorlar.

Talebim şuan açık sonuçlanınca onu da buraya yazarım.

SSD sabah geldi kargodan. Kutusunu açıp Oksid Bilişim ile görüştüm. Seri no ile sorgulama yaptı. 3 Yıl garantisi gözüktüğünü söyledi.

Ben bilgisayar a taktım kullanıyorum. Sizler de alabilirsiniz ama SSD üzerinde yazan seri no ile garantisini sorgulatmanızı tavsiye ederim.

dacari1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Osman Aydoğmuş
Neyse 900e MLD 1tb almıştım Allahtan çok üzülmedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,031,445
Üyeler
163,498
Son üye
ofeny78
Top Bottom