evet sorabilirsinkonudan bakımsız bısey sorabılırmıyım
bir arkadaş discord kullanmak istemiyor. karakteri soyulmak derken?ts kullanmayın derim discord daha sağlıklı ts üzerinden binlerce karakteri soyulan eleman tanıyorum
konudan bakımsız bısey sorabılırmıyım
ts kullanmayın derim discord daha sağlıklı ts üzerinden binlerce karakteri soyulan eleman tanıyorum
rica etsem cevap verir misiniz arkadaşım bekliyor hemen kurucağız gireceğizevet sorabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir arkadaş discord kullanmak istemiyor. karakteri soyulmak derken?
su fanlardan sende varmı konu acmıssındaevet sorabilirsin
bir arkadaş discord kullanmak istemiyor. karakteri soyulmak derken?
rica etsem cevap verir misiniz arkadaşım bekliyor hemen kurucağız gireceğiz
yok ama alacağım kesinlikle. araştırmalarıma göre çok güzel fanlar fiyatlarına göre . rgbleri vs. zaten çok güzel, pwm var, 2000 rpm çıkabiliyor, sessiz çalışıyor... ben alırsam söylerim ama ne zaman alacağım belli değil daha öncelikli alacağım şeyler var eğer güzel bir fırsat yakalarsam alacağım beni takip edersen kullanıcı incelemesi olarak yayınlarım büyük ihtimallesu fanlardan sende varmı konu acmıssında
ayrıca müşteri hizmetlerinden çok memnunum ben reverse blade halleri Türkiye de yok dedim 1 hafta içerisinde Türkiye de satışa sunuldusu fanlardan sende varmı konu acmıssında
Amazondanmi satışa sunulduyok ama alacağım kesinlikle. araştırmalarıma göre çok güzel fanlar fiyatlarına göre . rgbleri vs. zaten çok güzel, pwm var, 2000 rpm çıkabiliyor, sessiz çalışıyor... ben alırsam söylerim ama ne zaman alacağım belli değil daha öncelikli alacağım şeyler var eğer güzel bir fırsat yakalarsam alacağım beni takip edersen kullanıcı incelemesi olarak yayınlarım büyük ihtimalle
ayrıca müşteri hizmetlerinden çok memnunum ben reverse blade halleri Türkiye de yok dedim 1 hafta içerisinde Türkiye de satışa sunuldu
Asia horse iyi bir marka bildiğim kadarıyla. Işıklı güç kablolarından çok alan oluyordu ayrıca bu şekilde bağlantılı olması çok iyi. Ben full 140mm noctua dizmek istiyordum ama bu fiyatı görünce aklım çekindi çünkü 1 tane fiyatında bundna 3 tane alınıyor... Bunların 140mm olanı varsa link atabilir misin acabayok ama alacağım kesinlikle. araştırmalarıma göre çok güzel fanlar fiyatlarına göre . rgbleri vs. zaten çok güzel, pwm var, 2000 rpm çıkabiliyor, sessiz çalışıyor... ben alırsam söylerim ama ne zaman alacağım belli değil daha öncelikli alacağım şeyler var eğer güzel bir fırsat yakalarsam alacağım beni takip edersen kullanıcı incelemesi olarak yayınlarım büyük ihtimalle
ayrıca müşteri hizmetlerinden çok memnunum ben reverse blade halleri Türkiye de yok dedim 1 hafta içerisinde Türkiye de satışa sunuldu
Ne yazık ki yok bende araştırmıştım 140mm olanını. Bunu beğendiysen orjinal hali LianLi uni infinity fanlar. 140mm hali de var ama pahalılar bayaAsia horse iyi bir marka bildiğim kadarıyla. Işıklı güç kablolarından çok alan oluyordu ayrıca bu şekilde bağlantılı olması çok iyi. Ben full 140mm noctua dizmek istiyordum ama bu fiyatı görünce aklım çekindi çünkü 1 tane fiyatında bundna 3 tane alınıyor... Bunların 140mm olanı varsa link atabilir misin acaba
Evet amazonda satılıyor ama amazon TürkiyeAmazondanmi satışa sunuldu
Ayrıca gümrük muhabbeti var ek vergi gelmeden almak istiyorum bu yüzden size sordum
Link atabilirmisin merak ettimNe yazık ki yok bende araştırmıştım 140mm olanını. Bunu beğendiysen orjinal hali LianLi uni infinity fanlar. 140mm hali de var ama pahalılar baya
Evet amazonda satılıyor ama amazon Türkiye
Evet biliyorum ama onlar çok pahalı ya...Ne yazık ki yok bende araştırmıştım 140mm olanını. Bunu beğendiysen orjinal hali LianLi uni infinity fanlar. 140mm hali de var ama pahalılar baya
Evet amazonda satılıyor ama amazon Türkiye