Takmıyorlar sen bilgimisin diye yazdım. Şahsına bir şey demiyor aksine seni seviyorumBaltazar,
En son böyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Forum yönetimleri ile yaşadığınız sorunları forum yönetimleri ile tartışın.
Usta bu technopat kadar berbat bir yer yok ben bugun engelledim siteyi ibrahim diye biri gelmiş bunu iyi bi rezil etmek lazım falan diyor en son ağız dolusu sövecem ban yiyecemBilen bilir normalde böyle konular açmam ama yaptıkları emek düşmanlığı pes dedirtti. Aşağıda linki attığım yazıya saatlerimi verdim.
İlk başta DA Foruma yazdım ve geniş bir kitleye ulaşması; bir kaynak olarak kullanılması amacıyla Technopat'a da yazma gereksinimi duydum.Rehber - A'dan Z'ye GÜÇ KAYNAKLARI/PSU'LAR
Sistem toplanırken genellikle işlemci, ekran kartı, anakart gibi donanımlara önem veriliyor. Fakat bilgisayarın kalbi sayılabilecek Güç Kaynağını da iyi ve kaliteli seçmemiz gerekiyor. Zira sisteme verilen elektriksel zarar, sistemi bozabiliyor. Bu yazımızda ise Güç kaynaklarının içini birlikte...donanimarsivi.com
Aldığım muamele ise CTRL C CTRL V'den BAN. Oysaki altına nick imi ve kendi eserim olduğunu belirttiğim halde. Hem de 3 bilemediniz 4 dakika içinde ban attılar. ÇÜNKÜ okumuşlar önceden. Neyi yediremediler anlamadım??? Bu neyin DERDİ. BİLİ hani paylaştıkça çoğalıyordu??? Saatlerimi harcadığım yazıya karşılık ban atılıyorsa kimse benden Bir daha bu foruma saygı beklemesin.
Neyse ne yapalım artık. Görmezden gelicez.Usta bu technopat kadar berbat bir yer yok ben bugun engelledim siteyi ibrahim diye biri gelmiş bunu iyi bi rezil etmek lazım falan diyor en son ağız dolusu sövecem ban yiyecem
aga adam diyor James Donkey berbat 610s alınır mı dedim en son kavga çıktı bugünde hadwiger denilen bebe gelmiş jd berbat diyor en son atıştım sosyalde gördüğünüz en saçma mesajlar diye konu açmış benim mesajı atmışNeyse ne yapalım artık. Görmezden gelicez.
Amaç bilgi paylaşmak değil ki...Bende aynı konuyu daha doğrusu soruyu hem da forumda hemde technopat ta açtım diye ban yedim. Hayır demekki aradığım cevabı da forumda bulamadım ya da daha çok kişiye danışmak istedim. Niye ban atıyorusun ki? Burda olay yardımlaşmaktan çıkar tamamıyla başka şeylere döner. Bazende kafam esiyor ilk technopata konu açıyorum. Ciddi bir şekilde technopatın kural esnekliğinie gitmesi lazım ki buna kural bile denmez.
burası sizin forumunuz gibi değil daha çok reaksyon alan daha çok dinlenmiyor burdaÜslubuna dikkat et!
Anlatamıyorum şunu herhalde.
Diğer Forumlarda Açılıp Buraya Kopyalanan Mesajlar
Konuyu önce diğer forumlarda açıp ardından oradaki konuyu linkleri ve reklamlarıyla birlikte buraya kopyalayan kullanıcıların konuları silinebilir. Eğer daha ilk mesajda bu yazılıyorsa kişi spamci olarak ele alınacak ve Spam-O-Matic ile forumdan uzaklaştırılacaktır. Spam-O-Matic ile...www.technopat.net
sadece bende yaşadoğım bir olaya tepki veriyorum yoksa konunun ne olduğunu anladım ve o kurralda baya saçma bir kural ama uymak zorundayızKonuyla bala alakalısın bakıyorum. İyi okumuşsun.
Hocam burada açılan konuları Technopat moderatörleri okuyor :/sadece bende yaşadoğım bir olaya tepki veriyorum yoksa konunun ne olduğunu anladım ve o kurralda baya saçma bir kural ama uymak zorundayız
sırf ilk bizde böyle bir konuldu açıldı demek için böyle bir kural koymak gerçekten değişikHocam burada açılan konuları Technopat moderatörleri okuyor :/