Neler Yeni

Techhnopat'ın Yaptığı Saygısızlık!

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Baltazar,

En son böyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Forum yönetimleri ile yaşadığınız sorunları forum yönetimleri ile tartışın.

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Baltazar,

En son böyle bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Forum yönetimleri ile yaşadığınız sorunları forum yönetimleri ile tartışın.
Takmıyorlar sen bilgimisin diye yazdım. Şahsına bir şey demiyor aksine seni seviyorum

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Baltazar,

Tam olarak ne dediğini anlamadım. Daha anlaşılır bir şekilde yazın lütfen.

Haploits

80+
Bilen bilir normalde böyle konular açmam ama yaptıkları emek düşmanlığı pes dedirtti. Aşağıda linki attığım yazıya saatlerimi verdim.
İlk başta DA Foruma yazdım ve geniş bir kitleye ulaşması; bir kaynak olarak kullanılması amacıyla Technopat'a da yazma gereksinimi duydum.
Aldığım muamele ise CTRL C CTRL V'den BAN. Oysaki altına nick imi ve kendi eserim olduğunu belirttiğim halde. Hem de 3 bilemediniz 4 dakika içinde ban attılar. ÇÜNKÜ okumuşlar önceden. Neyi yediremediler anlamadım??? Bu neyin DERDİ. BİLİ hani paylaştıkça çoğalıyordu??? Saatlerimi harcadığım yazıya karşılık ban atılıyorsa kimse benden Bir daha bu foruma saygı beklemesin.
Usta bu technopat kadar berbat bir yer yok ben bugun engelledim siteyi ibrahim diye biri gelmiş bunu iyi bi rezil etmek lazım falan diyor en son ağız dolusu sövecem ban yiyecem

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Usta bu technopat kadar berbat bir yer yok ben bugun engelledim siteyi ibrahim diye biri gelmiş bunu iyi bi rezil etmek lazım falan diyor en son ağız dolusu sövecem ban yiyecem
Neyse ne yapalım artık. Görmezden gelicez.

tuğrahan sezer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
tuğrahan sezer
Bende aynı konuyu daha doğrusu soruyu hem da forumda hemde technopat ta açtım diye ban yedim. Hayır demekki aradığım cevabı da forumda bulamadım ya da daha çok kişiye danışmak istedim. Niye ban atıyorusun ki? Burda olay yardımlaşmaktan çıkar tamamıyla başka şeylere döner. Bazende kafam esiyor ilk technopata konu açıyorum. Ciddi bir şekilde technopatın kural esnekliğinie gitmesi lazım ki buna kural bile denmez.

Haploits

80+
Neyse ne yapalım artık. Görmezden gelicez.
aga adam diyor James Donkey berbat 610s alınır mı dedim en son kavga çıktı bugünde hadwiger denilen bebe gelmiş jd berbat diyor en son atıştım sosyalde gördüğünüz en saçma mesajlar diye konu açmış benim mesajı atmış

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bende aynı konuyu daha doğrusu soruyu hem da forumda hemde technopat ta açtım diye ban yedim. Hayır demekki aradığım cevabı da forumda bulamadım ya da daha çok kişiye danışmak istedim. Niye ban atıyorusun ki? Burda olay yardımlaşmaktan çıkar tamamıyla başka şeylere döner. Bazende kafam esiyor ilk technopata konu açıyorum. Ciddi bir şekilde technopatın kural esnekliğinie gitmesi lazım ki buna kural bile denmez.
Amaç bilgi paylaşmak değil ki...

ÆMRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
NoOb_GaMeR
Üslubuna dikkat et!

Anlatamıyorum şunu herhalde.
burası sizin forumunuz gibi değil daha çok reaksyon alan daha çok dinlenmiyor burda

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
sadece bende yaşadoğım bir olaya tepki veriyorum yoksa konunun ne olduğunu anladım ve o kurralda baya saçma bir kural ama uymak zorundayız
Hocam burada açılan konuları Technopat moderatörleri okuyor :/

Top Bottom