Johannes Erwin Rommel
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,823
3000 tl gibi bir fiyata ps 5 var hiç alışveriş yapan oldu mu
Dolandırıcılar anv
vergisiz fiyatmış gümrük trt ötv vergisi ile yine aynı fiyat oluyorDolandırıcılar anlaşılan.
Aynı fiyat oluyorsa Türkiye'den alın o zaman.vergisiz fiyatmış gümrük trt ötv vergisi ile yine aynı fiyat oluyor
digitalse normal gibi3000 TL gibi bir fiyata ps 5 var hiç alışveriş yapan oldu mu
Baktım araştırdım biraz. Güvenilir olmayan İspanyadaki bir mağaza imiş.digitalse normal gibi
güvenilir olmadığını nasıl anladınzı istanbul bilişim gibi bir yermi ?Baktım araştırdım biraz. Güvenilir olmayan İspanyadaki bir mağaza imiş.
bence stok bekleyip trden alın3000 TL gibi bir fiyata ps 5 var hiç alışveriş yapan oldu mu
Fiyatları diğer yurtdışı sitelerindekinden azmış. SDN forum yöneticleri önermiyormuş. Sonra Türkiye pazarına olan çözüm,iade süreçleri 5 üzerinden 0 imiş. Şikayet tonla. Uzak durulması gereken bir site imiş.güvenilir olmadığını nasıl anladınzı istanbul bilişim gibi bir yermi ?
O Kadar da vergi ödetirler (Oğuz sasi bunla ilgili bir açıklama yaptı sürekli bunu alsana diyorlardı)3000 TL gibi bir fiyata ps 5 var hiç alışveriş yapan oldu mu