Canlı yayında izlemiştim şu gay ikili var ya turuncu saçlı ile büyük bir adam o büyük olan çoğu işi kendisinin yaptığını söylemişti.Onlarda moderatör sayısı fazla galiba
sırf soru ekini yanlış yazdığım için uyarı + cevap yazma hakkım gitti 1 saatliğine
Recep Baltaş ve Ali Güngör'den mi bahsediyorsun?Canlı yayında izlemiştim şu gay ikili var ya turuncu saçlı ile büyük bir adam o büyük olan çoğu işi kendisinin yaptığını söylemişti.
AynenRecep Baltaş ve Ali Güngör'den mi bahsediyorsun?
@Mehmet YılmazCanlı yayında izlemiştim şu gay ikili var ya turuncu saçlı ile büyük bir adam o büyük olan çoğu işi kendisinin yaptığını söylemişti.
Hem homofobik hem yanlış bilgi hem de hakaret. MaşallahCanlı yayında izlemiştim şu gay ikili var ya turuncu saçlı ile büyük bir adam o büyük olan çoğu işi kendisinin yaptığını söylemişti.
Değil de sen kötü anlamda kullandın. Neyse yersin uyarıyı birazdan.Gay olmak kötü bir şey değil abi.
O zaman niye "gay" diye hitap ediyorsun? Normal bir şey ise neden öyle belirtme gereği duydun? Yan çizme şimdiGay olmak kötü bir şey değil abi.
Her zaman yanyanalar ne bileyim. Öyle bir şey dedim.O zaman niye "gay" diye hitap ediyorsun? Normal bir şey ise neden öyle belirtme gereği duydun? Yan çizme şimdi