Sağolsun bizim forumdan bir arkadaş saldırıyorHer girmeye çalıştığımda görseldeki hatayı veriyor. Sorun bende mi yoksa forumda mı?
son cümleye nokta koymadın, ban yiyeceksin. ayrıca forum değil sosyal. buda +6 ay ban sebebi.Technopat forum candır yiğenim. Burda konu açıyorum cevap veren yok. 50 konu açıyorsam 40 tanesine cevap verilmiyor geri kalan 9 tanesine yalan yanlış bilgi veriliyor. 1 taneside şüpheli
Cümleye büyük harf ile başlamadın, sende ban yiyeceksin.son cümleye nokta koymadın, ban yiyeceksin. ayrıca forum değil sosyal. buda +6 ay ban sebebi.
Kardeşim osuurrken haber vermediğin için 250 kez ben ali güngör diyeceksin.Technopat forum candır yiğenim. Burda konu açıyorum cevap veren yok. 50 konu açıyorsam 40 tanesine cevap verilmiyor geri kalan 9 tanesine yalan yanlış bilgi veriliyor. 1 taneside şüpheli
harbi burda hiç cevap gelmiyor technopatda birisi 4 ay geçmiş konuya cevap vermişti anında yardım ediyorlarTechnopat forum candır yiğenim. Burda konu açıyorum cevap veren yok. 50 konu açıyorsam 40 tanesine cevap verilmiyor geri kalan 9 tanesine yalan yanlış bilgi veriliyor. 1 taneside şüpheli
ban sistemi o kadar boktanki technopattaKardeşim osuurrken haber vermediğin için 250 kez ben ali güngör diyeceksin.
Tamam aklına takılan nedir sor bak ayaklı browser ayağına geldi.harbi burda hiç cevap gelmiyor technopatda birisi 4 ay geçmiş konuya cevap vermişti anında yardım ediyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ban sistemi o kadar boktanki technopatta
Üste çıkarma tuşu var, yarım saat ara ile bas.harbi burda hiç cevap gelmiyor technopatda birisi 4 ay geçmiş konuya cevap vermişti anında yardım ediyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
ban sistemi o kadar boktanki technopatta
7 8 kere bastığımı bilirim.Üste çıkarma tuşu var, yarım saat ara ile bas.
krem basma makinesi nasıl parçalanıp takılır?Tamam aklına takılan nedir sor bak ayaklı browser ayağına geldi.
Bilen yok o zaman.7 8 kere bastığımı bilirim.