Technopat Forum haksızlığı.

Hacı çok saçma. Tamam kurallara uymak zorundasın ama forumdaki üyelere düzgün yazmıyorsun diye de ban atmazsın ki.
Sanki yazım kılavuzu hazırlıyorlar.

Hacı çok saçma. Tamam kurallara uymak zorundasın ama forumdaki üyelere düzgün yazmıyorsun diye de ban atmazsın ki.
Sanki yazım kılavuzu hazırlıyorlar.
1 Tane virgül yüzünden 2 Ay ban yemişliğim var.

Siz hangi kullanıcıydınız? Önemli değilse.
İlk bana 1 saat verilir normalde 4 saat atıldığı da olmuştu. Bazıları tolerans gösteriyor. Dogant benim de/ -da eklerimi en az 10-15 kere düzeltmiştir hiç ban atmadı.

Orada bir siz yemiyorsunuz bu banları. Doğru yazarsan 1 yıl ban yemiyormuşuz demekki.
Adsızfdsf.webp

Utanmasalar klavyeyi kullanış tarzını değiştirecekler

Anlamadım burda bu Moderasyon Ekibi sana bir şey yazmamış konudan mesaj alıntılamış ayrıca öyle bir şey yazarsan ban ye zaten.
knk Ben derdimi anlatamıyorum sana galiba?
Adam Bıktım artık sizden Diyiyor. Bana derken kendiside yapıyor.

knk Ben derdimi anlatamıyorum sana galiba?
Adam Bıktım artık sizden Diyiyor. Bana derken kendiside yapıyor.
O bıktım artık sizden yazan yere tıklarsan ne olduğunu görürsün kanka. O ceza yediğin konunun linki muhtemelen. Bıktım artık sizden sitemdir.

Bana kalırsa imlâ kurallarında haklılar. Herkesin düzgün yazması, aynı konunun birden fazla kez açılmaması iyi bir şey ve aynı şeyin burada da olmasını istiyorum. İmlâ kuralları denetiminin olmasını istemiyorum yanlış anlamayın, biraz daha dikkat edilsin diyorum.

Zaten ben öyle bir şeyde demedim "Bıktım artık sizden" Tarzı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bana kalırsa imlâ kurallarında haklılar. Herkesin düzgün yazması, aynı konunun birden fazla kez açılmaması iyi bir şey ve aynı şeyin burada da olmasını istiyorum. İmlâ kuralları denetiminin olmasını istemiyorum yanlış anlamayın, biraz daha dikkat edilsin diyorum.
Anlaşılır yazsak yetmiyor mu? Mesela ben orada anlaşılır yazmışım sonuna kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,430
Üyeler
189,084
Son üye
Sefo12
Geri