Technopat Forum haksızlığı.

Zaten ben öyle bir şeyde demedim "Bıktım artık sizden" Tarzı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anlaşılır yazsak yetmiyor mu? Mesela ben orada anlaşılır yazmışım sonuna kadar.
Zamanında olan bir konuymuş. Artık yok o yüzden boşa atıyor.
1591140715504.webp

Bende mavi yazılara tıklayınca konulara atıyor ayrıca o yazının mavi yazmasının sebebi cezayı nerden aldığını bilmen için. Yani sana uyarı veren kişi konunun ismini yazıp bağlantı ekliyor.

Zamanında olan bir konuymuş. Artık yok o yüzden boşa atıyor.
Alıntıyı görüntüle
Bende mavi yazılara tıklayınca konulara atıyor ayrıca o yazının mavi yazmasının sebebi cezayı nerden aldığını bilmen için. Yani sana uyarı veren kişi konunun ismini yazıp bağlantı ekliyor.
Anlatamıyor muyum?
Konu Pazar günü açılmış. Nasıl siliniyor? Hem zaten o Agresif mesajı yazdığım konu duruyor (Altındı'da olan.)

Orası öyle. "Bıktık artık sizden" demesi kesinlikle yanlış bir şey.
Dostum imlâ konusu doğru ama ufak hatalar içinde ban atılmaz. İnsan hali , gecenin bir saatinde dalgınlığıma gelip nokta koymayı unuttuğumda onu düzeltene kadar "güya Moderasyon Ekibi" sana mesaj yapıştırıyor bile. Forum zaten bir hayli yavaş. Birde bu durumlar can sıkıyor.

Anlatamıyor muyum?
Konu Pazar günü açılmış. Nasıl siliniyor? Hem zaten o Agresif mesajı yazdığım konu duruyor (Altındı'da olan.)
Peki kanka. O uyarı mesajı belli şartlarda bot veya elle yazılıyor yani o moderasyon ekibi size YAZI YAZMIYOR. Çok biliyosan kanıtlayabilirsin.

Dostum imlâ konusu doğru ama ufak hatalar içinde ban atılmaz. İnsan hali , gecenin bir saatinde dalgınlığıma gelip nokta koymayı unuttuğumda onu düzeltene kadar "güya Moderasyon Ekibi" sana mesaj yapıştırıyor bile. Forum zaten bir hayli yavaş. Birde bu durumlar can sıkıyor.
Aynen. Anlaşılır yazsak insanlar anlıyor zaten. O kadar sıkı ki Türkçe kuralı orada.

Onun ben de farkındayım ancak size şöyle söyleyeyim bir kere bile ceza yediğimi hatırlamıyorum. Yediysem de küçük olduğum için olabilir, cümleye büyük harfle başlamamış olabilirim. Burada demek istediğim ben şu ana kadar sorun yaşamadığım için sizin yaşadığınız sorunlar bana biraz değişik geliyor. Neticede ben sorun yaşamamışım ve sizin ne yaşadığınızı ben bilmiyorum.

Onun ben de farkındayım ancak size şöyle söyleyeyim bir kere bile ceza yediğimi hatırlamıyorum. Yediysem de küçük olduğum için olabilir, cümleye büyük harfle başlamamış olabilirim. Burada demek istediğim ben şu ana kadar sorun yaşamadığım için sizin yaşadığınız sorunlar bana biraz değişik geliyor. Neticede ben sorun yaşamamışım ve sizin ne yaşadığınızı ben bilmiyorum.
Bende yaşamadım ama yaşayan çok gördüm.

Ya Nisann ve fryzen'i salla. Nisann zaten burda ne ayaklara oynuyorsa burdan birilerinin topuğuna sıkacak orda paylaşacak. İlk başta 1600 AF gibi bir işlemcinin RTX 2080 super'i minicik bir darboğazla üstesinden gelir bilgisini düzeltsin. 2 dakikada kendilerini sistem toplama uzmanı yaptılar. Foruma ilk mesajında aranıza hoşgeldim diye konu açmış böyle bir yağ çekme olabilir mi diyeceğim ama varmış. Nisann bu mesajı görürsen kendinden utan bilgisayar ile alakan yok be. Onu rehberde göstermiş oldun burda milletin bilgi düzeyini sınayıp orda alaycılığı bırak. Buna iki yüzlülük deniyor. Nisann çok boş bir kullanıcısın forum Gamepower önermiyor inatla Gamepower öneriyorsun. R3 1200 öneriyorsun. Çok boşsun ağzımı açsam forumda İP ban yerim. Forumda Recep Baltaş, Burak Alkan, Ali Güngör'ün teknoloji arkadaşı oldukları insanların bile itibarlarını zedeliyorsunuz. Gamepower öneriyor demişler yok artık kendi sistemlerinizde sanırım ASUS Helios var. Yaş ortalaması 14 diyor kendisi 14 yaş çevresinde zaten. """Bir daha konu güncelleme dışında zor girerim o siteye; trol tayfa anında üstümüze çullanıyor, olan akıllı olan nadir kitleye ve donanıma yeni başlayanlara oluyor. O kadar işimin gücümün arasında başka stres çekemem, artık buradayım. """ sen zaten fryzen yan çarsın. hakaret diyorsunuz. Nisannn git bir daha da gelme 2 yüzlülüğün affı yok şimdi bu mesajı da kopyala oraya yapıştır. 1600 AF azıcık darboğazla RTX 2080 super'in üstesinden gelir. EUEUEUEU.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,558
Üyeler
189,108
Son üye
sekipp
Geri