crazyreign
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 80
- Reaksiyon skoru
- 38,617
Orası öyle. "Bıktık artık sizden" demesi kesinlikle yanlış bir şey.Zaten ben öyle bir şeyde demedim "Bıktım artık sizden" Tarzı.
Orası öyle. "Bıktık artık sizden" demesi kesinlikle yanlış bir şey.Zaten ben öyle bir şeyde demedim "Bıktım artık sizden" Tarzı.
Aynen. Şubat'da atılan Banada bakarsan o tavır'da hoş değil.Orası öyle. "Bıktık artık sizden" demesi kesinlikle yanlış bir şey.
Zamanında olan bir konuymuş. Artık yok o yüzden boşa atıyor.Zaten ben öyle bir şeyde demedim "Bıktım artık sizden" Tarzı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlaşılır yazsak yetmiyor mu? Mesela ben orada anlaşılır yazmışım sonuna kadar.
"tavır'da" değil "tavır da"Aynen. Şubat'da atılan Banada bakarsan o tavır'da hoş değil.
Anlatamıyor muyum?Zamanında olan bir konuymuş. Artık yok o yüzden boşa atıyor.
Alıntıyı görüntüle
Bende mavi yazılara tıklayınca konulara atıyor ayrıca o yazının mavi yazmasının sebebi cezayı nerden aldığını bilmen için. Yani sana uyarı veren kişi konunun ismini yazıp bağlantı ekliyor.
Dostum imlâ konusu doğru ama ufak hatalar içinde ban atılmaz. İnsan hali , gecenin bir saatinde dalgınlığıma gelip nokta koymayı unuttuğumda onu düzeltene kadar "güya Moderasyon Ekibi" sana mesaj yapıştırıyor bile. Forum zaten bir hayli yavaş. Birde bu durumlar can sıkıyor.Orası öyle. "Bıktık artık sizden" demesi kesinlikle yanlış bir şey.
Peki kanka. O uyarı mesajı belli şartlarda bot veya elle yazılıyor yani o moderasyon ekibi size YAZI YAZMIYOR. Çok biliyosan kanıtlayabilirsin.Anlatamıyor muyum?
Konu Pazar günü açılmış. Nasıl siliniyor? Hem zaten o Agresif mesajı yazdığım konu duruyor (Altındı'da olan.)
Aynen. Anlaşılır yazsak insanlar anlıyor zaten. O kadar sıkı ki Türkçe kuralı orada.Dostum imlâ konusu doğru ama ufak hatalar içinde ban atılmaz. İnsan hali , gecenin bir saatinde dalgınlığıma gelip nokta koymayı unuttuğumda onu düzeltene kadar "güya Moderasyon Ekibi" sana mesaj yapıştırıyor bile. Forum zaten bir hayli yavaş. Birde bu durumlar can sıkıyor.
Onun ben de farkındayım ancak size şöyle söyleyeyim bir kere bile ceza yediğimi hatırlamıyorum. Yediysem de küçük olduğum için olabilir, cümleye büyük harfle başlamamış olabilirim. Burada demek istediğim ben şu ana kadar sorun yaşamadığım için sizin yaşadığınız sorunlar bana biraz değişik geliyor. Neticede ben sorun yaşamamışım ve sizin ne yaşadığınızı ben bilmiyorum.Dostum imlâ konusu doğru ama ufak hatalar içinde ban atılmaz. İnsan hali , gecenin bir saatinde dalgınlığıma gelip nokta koymayı unuttuğumda onu düzeltene kadar "güya Moderasyon Ekibi" sana mesaj yapıştırıyor bile. Forum zaten bir hayli yavaş. Birde bu durumlar can sıkıyor.
Bende yaşamadım ama yaşayan çok gördüm.Onun ben de farkındayım ancak size şöyle söyleyeyim bir kere bile ceza yediğimi hatırlamıyorum. Yediysem de küçük olduğum için olabilir, cümleye büyük harfle başlamamış olabilirim. Burada demek istediğim ben şu ana kadar sorun yaşamadığım için sizin yaşadığınız sorunlar bana biraz değişik geliyor. Neticede ben sorun yaşamamışım ve sizin ne yaşadığınızı ben bilmiyorum.
(Bunu şakasına söylüyorum) Nasıl sorun yaşamadınız? "bende" yazmışsınızBende yaşamadım ama yaşayan çok gördüm.
Android otomatik klavye düzeltmesi tam bir Türkçe imlâ kuralları dostu.(Bunu şakasına söylüyorum) Nasıl sorun yaşamadınız? "bende" yazmışsınız.