technopat sikayet hattina hosgeldiniz sikayetinizi lutfen aciklayici ve imla kurallarina uygun bir sekilde yazinTechnopat Sosyal'de DDR4'ü ddr4 diye yazdığım için uyarı aldım.
Mod'lar 10 yaşında troll bebe sanırım başka bir açıklaması yok çünkü yolda buldukları adama mod'luk vermişlerbiz kullanarak yuz veriyoruz adam saniyorlar kendilerini sinirlenim yine. Kullanmayip boykot edelim bak bakalim nasil adam oluyorlar. Moderatorleri adam degil, fikrine katilmiyorum diye uyari verdiler. Kac tane uyari aldim hatirlamiyorum sacma sapan isler.
En son aldigim uyari ne soyleyim, hp nin bir serisinde arkadasim hall sensor sorunu yasadi onu yazdim o modelde cok nadir diye uyari verdi moderator. Demek ki hp kullaniyordu![]()
Her ay konusu açılıyor bunun . Gel abi buraya bak mis gibi ortam .Technopat Sosyal'de DDR4'ü ddr4 diye yazdığım için uyarı aldım.
Kanka burası yeşil forum değil, hem öldü o forum kimse aktif değil geç buraya, ortam daha samimiTechnopat Sosyal'de DDR4'ü ddr4 diye yazdığım için uyarı aldım.
bu adamla cok samimi olmayin tiner cekip ustunuze saldirabilir. (!)Kanka burası yeşil forum değil, hem öldü o forum kimse aktif değil geç buraya, ortam daha samimi
Belli olmaz ama ben genelde kendi hemcinslerime kaymam hocambu adamla cok samimi olmayin tiner cekip ustunuze saldirabilir. (!)