Neler Yeni

Technopat modların saçma tutumu

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
1663416074721.png

bir konuda arkadaş yardım istemişti bende bu adresten iletişime geçersen yardımcı olurum diye cevap verim forumdan 1 gün uzaklaştırma yedim sebepsiz yere sinirden farklı hesap açıp girmeye çalıştım yine uzaklaştırma verdiler bukadar saçma bi olay yok bana ikinci el bölümünü kullanman gerekiyor diyor ben kendi firmamın sıfır ürününü neden ikinci el bölümünde satıyım öyle bi amacımda yok gerçi

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Orası modların ego tatmin platformu oldu artık maalesef. Forumu kullanılmaz, içerik olarak değerlendirilir.
ya bu kadar egoist bi tayfa görmedim adama diyorumki benim ürün satmak gibi bi derdim yok arkadaş istedi yardımcı oldum adamın umrunda değil tilt oldum kafayı yiycem

mesut3467

80+ Bronze
Başka forumları burada kotulemeyide ben doğru bulmuyorum mesela. Forumlarda kurallar bellidir. Üye olmadan önce okuman gerekiyor. Bu her forumda olan bir şey işine gelmiyorsa üye olmayabilirsin. Başka yerlerde dert yanmaya gerek yok.

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Alıntıyı görüntüle
bir konuda arkadaş yardım istemişti bende bu adresten iletişime geçersen yardımcı olurum diye cevap verim forumdan 1 gün uzaklaştırma yedim sebepsiz yere sinirden farklı hesap açıp girmeye çalıştım yine uzaklaştırma verdiler bukadar saçma bi olay yok bana ikinci el bölümünü kullanman gerekiyor diyor ben kendi firmamın sıfır ürününü neden ikinci el bölümünde satıyım öyle bi amacımda yok gerçi
Technopatin kuralları gerçekten çok saçma birisi yardım istiyo yardım ediyorum ama uyarı yiyorum sebebine bakıyorum virgül kullanmamisim cildirtiyolar insanı

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Alıntıyı görüntüle
ünlem ❗ koymam gereken yere ⚫ nokta koyduğum için ban yedim 😀 arkadaş derdimizi anlatmaya giriyoruz makale yazmıyoruz ki ne gerek var böyle şeylere

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Başka forumları burada kotulemeyide ben doğru bulmuyorum mesela. Forumlarda kurallar bellidir. Üye olmadan önce okuman gerekiyor. Bu her forumda olan bir şey işine gelmiyorsa üye olmayabilirsin. Başka yerlerde dert yanmaya gerek yok.
Kötüleme gibi Bi derdim yok hocam mesajları az okusaydın anlardın derdimi ben kuralları tek çiğnediğim yer hesap olayıydı ve beni buna onlar zorladı bana burda gelip felsefe yapmana gerek yok yani

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alıntıyı görüntüle
İki forumu da kullanıyorum. Ama moddan moda değişiklik oluyor. Technopatta Örneğin insanlar Discord adresi paylaşıyor. Ben bir konuda yardım almak için discord adresi verdim konu içerisinde ve 1 günlük uzaklaştırma aldım. Adam neredeyse sövmekten ağır hakaret ediyor. Sen insan olmayan bir varlıksın dedim diye uzaklaştırma aldım. Hangi moderatöre gelirsen farklı bir ceza veriyorlar. O yüzden şansına kalmış.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Platformlar arası farklılıklar çok bu konudan yüzlerce kez açıldı evet orası çok daha katı ama en azından bilgili insanların olduğu yer burası oraya göre daha özgür ama her türlü saçma konunun açıldığı ergen çoğunluğunun bulunduğu her kafadan ses çıkan bir yer yani bu yüzden her platform da ortamına ve kurallarına göre hareket edersen problem yaşamazsın. Ayrıca bir eleştiri veya söyleyeceklerin varsa Technopat’ta konu açıp dile getirmen daha sağlıklı buraya söyleyerek bir yere varamazsın..

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
diyelimki bilgisayarın bozuldu o an foruma giriyosun konu açıyorsun konunuz onaylanmadı diye mesaj geliyo uyarı alıyosun sebebi nokta koymayı unutmuşsun vs. yardım istemek için konu açıyosun alt tarafı neden yani

Son düzenleme:

MustafaST

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafacan Feyiz
İki forumu da kullanıyorum. Ama moddan moda değişiklik oluyor. Technopatta Örneğin insanlar Discord adresi paylaşıyor. Ben bir konuda yardım almak için discord adresi verdim konu içerisinde ve 1 günlük uzaklaştırma aldım. Adam neredeyse sövmekten ağır hakaret ediyor. Sen insan olmayan bir varlıksın dedim diye uzaklaştırma aldım. Hangi moderatöre gelirsen farklı bir ceza veriyorlar. O yüzden şansına kalmış.
Hocam aynı olay yüzünden ban yedim bende discord adresimi verdiğim için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Platformlar arası farklılıklar çok bu konudan yüzlerce kez açıldı evet orası çok daha katı ama en azından bilgili insanların olduğu yer burası oraya göre daha özgür ama her türlü saçma konunun açıldığı ergen çoğunluğunun bulunduğu her kafadan ses çıkan bir yer yani bu yüzden her platform da ortamına ve kurallarına göre hareket edersen problem yaşamazsın. Ayrıca bir eleştiri veya söyleyeceklerin varsa Technopat’ta konu açıp dile getirmen daha sağlıklı buraya söyleyerek bir yere varamazsın..
Ordaki mod arkadaşlar sağolasın bırakın konu açmayı itiraz etmeme bile müsade etmiyorlar

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam aynı olay yüzünden ban yedim bende discord adresimi verdiğim için
Şans işte. Orda başka bir moderatör onu görüp işlem yapsa belki 1 gün uzaklaştırma alacaksın. Ama iş sadece discord vermekse mail atarsan yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Ömer Keskin
Ben Technopat’ta çok ceza yedim ama bence olması gereken bu. Hatalarımı görüyorum ve dilimizi düzgün kullanımına önem vermeliyiz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,600
Üyeler
164,029
Son üye
Lordmegatron
Top Bottom