Neler Yeni

Technopat modların saçma tutumu

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
O saçma konular orada daha çok açılıyor. Ayrıca eskisi gibi bilgi sahibi insanlar orayı kullanmıyorlar. O forum içeriğinden uzun zaman boyunca çok yararlandım. Üyeliğim öncesi içeriklerini çok takip ettim. Hala daha ihtiyacım oldukça eski konularından yararlanıyorum. O yüzden içeriği hakkında olumlu yorum bildirdim.

Haklısınız. Fakat bende özen gösteren biri olarak -de -da kullanımı bahanesiyle ceza aldım. Yazım denetlemesi açık, elimden geldiğince dikkat ederim. Bu hatayı Türkçe sınavında yapsan hoca bu kadar takılmaz. Her şeyin bir sınırı var forum kurallarının da öyle. Bahane aramaya gerek yok diye düşünüyorum.
Sırf bu yüzden ban atılmaması gerek ama uyarı cezası verilebilir. Bu da doğruyu görebilmek adına öğretici bir şey.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Orada fazla vakit geçiremedim. Çok saçma bir yönetimi var. Henüz 100 mesajdan az yazmama rağmen 3 uyarı yedim. 2 tanesi çoklu konudan. Aynı başlıktaki konuyu başka forumda açtıysam orada açamıyormuşum mesela. Benzer bir şekilde yazsam da kabul edilmedi. Diğer uyarım da uygunsuz dil: ''Dostum o bilgisayarı almamanı öneririm. Eğer alırsan saatlerce bilgisayarın dertleriyle uğraşırsın. Vaktine yazık.''

nightfall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Kasım Can
Çok da üzülme bence 😅
IMG_20220917_160632_410.jpg

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Orada fazla vakit geçiremedim. Çok saçma bir yönetimi var. Henüz 100 mesajdan az yazmama rağmen 3 uyarı yedim. 2 tanesi çoklu konudan. Aynı başlıktaki konuyu başka forumda açtıysam orada açamıyormuşum mesela. Benzer bir şekilde yazsam da kabul edilmedi. Diğer uyarım da uygunsuz dil: ''Dostum o bilgisayarı almamanı öneririm. Eğer alırsan saatlerce bilgisayarın dertleriyle uğraşırsın. Vaktine yazık.''
Buna uygunsuz dil mi diyorlarmış?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hahaha technopat☕☕☕

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
Modlar başlığı kafalarına göre düzenliyor, konuyla adamın yazdığıyla alakası olmayan başlık yazıyorlar,yazım yanlışı yapıyorlar. Ben cümle sonuna nokta koymadım diye uyarı vermişler :)

Top Bottom