Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
GP klavyede sorun yaşayan bir sürü kişi var, kendinizi haklı çıkarmak için arkadaşım kullanıyor o kullanıyor diye saçmalamayın. Burada da görüyoruz basmama/çift basma sorunu yaşayanları.
Haklı çıkarmıyorum. GP Calypso kullanıyor 1.5 yıldır sağlam hala. GP Ogre kullanıyor 8 aydır sağlam. JD 610S kullanıyor 6 aydır sağlam bir şekilde kullanıyor. GP Ogre kullanan arkadaşım var 7 aydır o da sağlam bir şekilde kullanıyor.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Ben JD 711 öneren var demedim, bu konuda üye söyledi, o yüzden dedim.

Monitörlerini ve garantilerini istediğiniz kadar gömebilirsiniz, kötüler çünkü. Bunu ben de söylerim.
Aynısı Rampage'de olunca ama laf eden daha fazla nedense. Ben de Rampage fanboyu değilim olmam da. Ama bütçe elvermeyince ne yaparsın ? Daha iyi alternatif varsa onu alırım ama.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Haklı çıkarmıyorum. GP Calypso kullanıyor 1.5 yıldır sağlam hala. GP Ogre kullanıyor 8 aydır sağlam. JD 610S kullanıyor 6 aydır sağlam bir şekilde kullanıyor. GP Ogre kullanan arkadaşım var 7 aydır o da sağlam bir şekilde kullanıyor.
Calypso'da zaten sorun yok diye biliyorum ben de. Genel olarak Outemu switchli modellerde sorun yaşayan çok.

Sanırım yeni üretimlerde sorun varmış, arkadaşındakiler eski üretim modeller olabilir.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Calypso'da zaten sorun yok diye biliyorum ben de. Genel olarak Outemu switchli modellerde sorun yaşayan çok.

Sanırım yeni üretimlerde sorun varmış, arkadaşındakiler eski üretim modeller olabilir.
Evt doğru

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Technopat'ta marka önyargısı falan yok ancak bir örnekle konuyu daha iyi pekiştireyim. Örneğin aynı anda hem MSI hem de GamePower bir ürün çıkardı ve daha yeni ortaya çıktıkları için sorunları bilinmiyor. Burada hangisi önerilir? Tabii ki MSI. Bunun nedeni ise MSI tarafında sorun yaşama olasılığınızın daha düşük olması. Olay tamamen bundan ibaret. Eğer o bütçede GamePower gibi çoğunlukla kalitesiz ürünler üreten bir markaya alternatif olarak çoğunlukla iyi ürünler üreten bir marka varsa tabii ki 2. seçenek seçilir.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Yeni üretimleri biliyorum sorunları var zaten. O klavyelelerin çoğu şuan önerilmiyor ki zaten. Bu arkadaşlar maalesef eski üretimlerden bahsediyor fakat onları buradaki kişilerin %90'ı önermiyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,135
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Arkadaşlar olay dil bilmek falan değil. Bahsettiğim şey başkalarının dil bilgisine laf atmayı kendinize hak görüyorsanız o zaman sizin bilmediğiniz şeylere laf atılınca garip tavırlara giremezsiniz.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Ürünü ürüne göre değerlendirmeyi ya öğreneceksiniz yada bu forumda bu kişileri barındırmayacağım. Boş kasaya C4 yazıp Outemu önermeyip Trust önerenler ve ETX 750'e çöp deyip sonra "aaa Sama üretimiymiş şimdi öneriyorum" diyen kanser kitle hakkında köklü Donanım Haber forumunda bile geçilen dalganın haddi hesabı yok. Bu forumda doğru bilgi yer alacak bu kadar! ister beğenirsiniz ister beğenmezsiniz.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom