FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
DA Forum ve Tp sosyal arasında olan anlaşmazlığı iki tarafın anlayabileceği gibi anlatmaya çalıştım. Umarım linç yemem.
Sosyal'de kullanan birinin deneyimlerini aktarıyorum. Bir ürünün çöp olduğunu anlayabilmem için kullanmama gerek yok, hemen bu cümleyi söylemeyin.Sen hiç kullanmamış biri olarak konuşuyorsun burada.
Segment kadar üzmüyorlar. Logitech garantisi bal gibi bu arada, hiç çamur atmayınız.Diğer büyük markaların da garantilerinde çok başı ağrıyan insanlar var.
Razer membran Gamepower mekanik. İşte aradaki fark bu. Marka için kaliteden ödün vermek.Lafın gelişi falan demeyiniz efenim, düzgünce, mantık çerçevesinde deyin.
250 liraya Razer yerine Gamepower alıyorsa bir zahmet sorgulasın kendini.
Çok çok düşük bütçede 100TL gibi, ışık mışık istiyorsa alsın. Bana ne?
ASFASFDDFSADFASDFASDFSADFSADFSADFAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
DA Forum ve Tp sosyal arasında olan anlaşmazlığı iki tarafın anlayabileceği gibi anlatmaya çalıştım. Umarım linç yemem.
Eğer iyi ise neden kötüleyelim? Belli listeler var biz ona göre bakıp tavsiye veriyoruz. Direkt en uygununu bulup yapıştırmıyoruz.Bunu asıl siz yapıyorsunuz dersem yeridir. Çünkü siz sırf markaya göre yorum yapıpı modeli sorgulamıyorsunuz.
Kalite için mekanik switch'den ödün vermek daha mantıklı. O fiyata çöp Gamepower klavye alacağıma, kaliteli bir membran alırım daha iyi. Ondan sonra hiç olmazsa merhaba yazarken meeeerhaaaaabbaaaa yazmam o çöp Gamepower klavye ile.Razer membran Gamepower mekanik. İşte aradaki fark bu. Marka için kaliteden ödün vermek.
Doğru yu söylüyor adam şuanda bu forumda o klavye önerilmiyor.Warlock modeli ilk ülkemize geldiğinde rakipsiz FP bir klavyeydi. İlk partisi güzeldi, fakat sonradan gelen ürünlerde sorunlar çıkıyordu.
Mizah budur.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ahahaha güldürüyorsun hala. HS35'in o gıcırtı sesini çekeceksin öyle değil mi . Techno3030 hocamı iyi tanırım o da beni tanır belki.100TL'ye kadar okeyim, o konuda insanlar ışıklı falan isteyebiliyor. Gel gelelim 300-400TL bütçede Rampage önerenler. O bütçelere çıkıldığında HS35 gibi kaliteli bir kulaklık mı tercih edersin, yoksa sanal 7.1 -hiçbir işe yaramıyor desem yeri- olan Rempeyc mi?
Techno3030 ve ben de Technopat üyesiyiz. İkimizin de hatırı sayılır derecede katkısı var.
Alabilirsin tabikide senin kararin.Kalite için mekanik switch'den ödün vermek daha mantıklı. O fiyata çöp Gamepower klavye alacağıma, kaliteli bir membran alırım daha iyi. Ondan sonra hiç olmazsa merhaba yazarken meeeerhaaaaabbaaaa yazmam o çöp Gamepower klavye ile.
Ben Logitech'den değil başka markalardan söz ediyorum. Mesela MSI'ın garantisi rezalet ötesi bunu herkes bilir. Hem sadece bir kişinin yorumlarına bakarak bir şey diyemeyiz. Çok fazla kişinin yorumu lazım. ROG 3090 bir kişide ısınsa sorunlu der misin mesela ?Sosyal'de kullanan birinin deneyimlerini aktarıyorum. Bir ürünün çöp olduğunu anlayabilmem için kullanmama gerek yok, hemen bu cümleyi söylemeyin.
Segment kadar üzmüyorlar. Logitech garantisi bal gibi bu arada, hiç çamur atmayınız.
Kusursuzum dememişler zaten, sadece yazım kurallarına dikkat ettiklerini söylemişler.Türkçemizi olacak. Daha doğru düzgün bilmediğiniz dil için gelip burada ahkam kesmeyin. Hatalarını bulmaya kalksam onlarcasını dökerim kimse kusursuz değildir.