Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Lafın gelişi falan demeyiniz efenim, düzgünce, mantık çerçevesinde deyin. :)

250 liraya Razer yerine Gamepower alıyorsa bir zahmet sorgulasın kendini. :)

Çok çok düşük bütçede 100TL gibi, ışık mışık istiyorsa alsın. Bana ne?
250tl'ye Razer Kraken X lite var ve o genelde hiç beğenilmeyen bir model.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
@Executioner Niye Gülücük Attin Ayni Ssd Yi Kullanana Arkadaşlarımda Var Hic Birimizde Sorun Yok

Hayır, kulağım gayet normal. Kulaklığın pedlerinin içindeki boşluk o kadar küçük ki, kulağını içine tam girmesi için kulağının anormal şekilde küçük olması lazım. Tam girmeyince de kulakta yara ve ağrı yapıyor.
Ayrıca ben burada Rampage Comfort alınsın da demiyorum. Ben de Rampage ve benzeri markaları önermiyorum. Ama G528C'de tavsiye etmiyorum. İyi günler.
İyi günler hocam, dediğinizi araştıracağım. Saygı çerçevesi içerisinde güzelce açıkladığınız için zatımca teşekkürlerimi iletiyorum. :)

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Üslubunu düzelt ve kes sesini. Kafa yapıları kimin köylü -köylü bir hakaret değildir, olamaz da- olduğu belli oluyor. Her kelimeyi büyük yazan sazan balığı seni.
Dostum sen de artık biraz kendini düzelt amacımız insanlara kusurlu ürün önerip zevk almak kesinlikle değil. Sadece alabilecekleri en performanslı önermeye çalışıyoruz kötü bir şey mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Bütçeye Göre Öneri Yapiyoruz Sizin Forumunuzda 2.el Rx470 Öneri İstiyordum Sifir Gtx 1650super Öneriyorlar di
Jd m2 Guzelmi Diyordum Herkes Kotu Diyordu Aldim Ve Cok Mutluyum Hiçbir Sorunu Da Yok
O zaman bütçeye göre düzgün sağlam öneri yapın, sıfır seçenek yoksa 2.el önerin. Elinizdeki paranın sizin için önemi yoksa alın.

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Dostum orada ETX serisi PSU'lar sorunsuz dediğimde az linç yemedim. Sen her ne kadar doğruluğunu bilsen de çoğu kişi direk markaya atlayarak "alınmaz" diyor.
Bu konuda sana katılıyorum, Technopat Sosyal'in tek eksiği. Çoğu üye modele bakmadan direkt markaya bakıyor, ETX ve PowerBoost Rage modelini önerdiğimizde tuhaf tepkiler alıyoruz.

Dostum sen de artık biraz kendini düzelt amacımız insanlara kusurlu ürün önerip zevk almak kesinlikle değil. Sadece alabilecekleri en performanslı önermeye çalışıyoruz kötü bir şey mi ?
En performanslı? 300 lira saydığım ürün 6 ay bile götüremiyor. Bir sürü sorunlu ürün ve marka öneriliyor. :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom