Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Arkadaşlar, iki forum arasında olan bu saçma rekabet gerçekten can sıkıcı. Benim hiçbir forumu kötülemeye niyetim yok, sadece gördüklerimi söylüyorum. O yüzden bu konu kilitlensin, herkes istediği forumda vakit geçirmeye devam etsin ve Türkiye'nin en büyük iki teknoloji forumu olarak yolumuza devam edelim. İyi günler.

Sama Forza Gold modelinin ünitesini kullanıyorlar, yani kaliteliler.
Senin gereksiz algını içinde sende olduğunu söyledik ve şuan hemen konu kapansın diye tutturuyorsun.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Sizin kulağınız anormal olabilir, sorunlu ürün olabilir. İadeye üşenen biri için fazla kötülüyorsunuz. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer al mı dedi? XD
Lafın gelişi Razer dedim. Yani demek istediğim bazılarının bütçe sıkıntısı yüzünden GamePower alması yani onun yerine daha iyi alternatifler olsa da linçlenecek bir durum değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Yiğit
Ah ah iyi ki bıraktım o forumu. Çok markacılar var çok.
Burdakileri hiç görmemişin o zaman. En azından iyi markaları öneriyorlar sizin övdüğünüz Çöpower, Gamebooster gibi çakma, dandik markaları değil.

Buraya bakıyorumda bir tane düzgün iradesi olan üye yok. Kim ne söylediyse onu yapıyor. Robot musunuz siz? Aklınız yok mu?

Yaptığınız fanboyluktan başka bir şey değil, bari fanboy olduğunuz marka iyi olsa isimlere bak. Gamepower, Rampage, Gamebooster, James Donkey.

Tam kafasız kişileri çekmek için koyulmuş isimler. Siz paranızı çöpe atmaya devam edin. Geri kafalı olmaya devam edin.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Sizin O Kadar Kotulediginiz James Donkey M2 Ssd Aldim Ssd %95 Dolulukta Bile Vaad Ettiginden Yuksek Hizlar Veriyordu Ve Hic Sağlığıda Düşmedi

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Senin gereksiz algını içinde sende olduğunu söyledik ve şuan hemen konu kapansın diye tutturuyorsun.
:D Hayır, sadece tartışma olmasını istemiyorum. Çünkü şu an hepimiz boş konuşuyoruz.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Burdakileri hiç görmemişin o zaman. En azından iyi markaları öneriyorlar sizin övdüğünüz Çöpower, Gamebooster gibi çakma, dandik markaları değil.

Buraya bakıyorumda bir tane düzgün iradesi olan üye yok. Kim ne söylediyse onu yapıyor. Robot musunuz siz? Aklınız yok mu?

Yaptığınız fanboyluktan başka bir şey değil, bari fanboy olduğunuz marka iyi olsa isimlere bak. Gamepower, Rampage, Gamebooster, James Donkey.

Tam kafasız kişileri çekmek için koyulmuş isimler. Siz paranızı çöpe atmaya devam edin. Geri kafalı olmaya devam edin.
Bunu asıl siz yapıyorsunuz dersem yeridir. Çünkü siz sırf markaya göre yorum yapıpı modeli sorgulamıyorsunuz.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

Bütçeye Göre Öneri Yapiyoruz Sizin Forumunuzda 2.el Rx470 Öneri İstiyordum Sifir Gtx 1650super Öneriyorlar di
Jd m2 Guzelmi Diyordum Herkes Kotu Diyordu Aldim Ve Cok Mutluyum Hiçbir Sorunu Da Yok

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Tamam Hadi İstenmediğiniz Yerde Durmayin Yallah Köyünüze Hadi

Lafın gelişi Razer dedim. Yani demek istediğim bazılarının bütçe sıkıntısı yüzünden GamePower alması yani onun yerine daha iyi alternatifler olsa da linçlenecek bir durum değil.
Lafın gelişi falan demeyiniz efenim, düzgünce, mantık çerçevesinde deyin. :)

250 liraya Razer yerine Gamepower alıyorsa bir zahmet sorgulasın kendini. :)

Çok çok düşük bütçede 100TL gibi, ışık mışık istiyorsa alsın. Bana ne?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Beren

80+ Gold
Sizin kulağınız anormal olabilir, sorunlu ürün olabilir. İadeye üşenen biri için fazla kötülüyorsunuz. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer al mı dedi? XD
Hayır, kulağım gayet normal. Kulaklığın pedlerinin içindeki boşluk o kadar küçük ki, kulağını içine tam girmesi için kulağının anormal şekilde küçük olması lazım. Tam girmeyince de kulakta yara ve ağrı yapıyor.
Ayrıca ben burada Rampage Comfort alınsın da demiyorum. Ben de Rampage ve benzeri markaları önermiyorum. Ama G528C'de tavsiye etmiyorum. İyi günler.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İki forum da faal olmalı ki bütçesi kısıtlı olanlar iki taraftan da araştırmasını yapıp bütçesine göre en iyi ürünü seçebilsin. Yani bu tartışmalarla aslında birbirinize zarar veriyorsunuz. Bütçe sorunu olmayan zaten "A forumu mu B forumu mu? C markası mı D markası mı?" tartışmalarına girmeden en pahalısını alıp geçiyor.

Technopat'taki bazen aşırıya kaçabilen imla kurallarını çok doğru bulmasam da Donanım Arşivi'nde de bu kuralların belirli ölçüde uygulanması gerektiğini düşünüyorum. Bazen iletişime engel olacak ölçüde hatalı yazan arkadaşlar oluyor, anlamakta güçlük çekiyorum.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,555
Üyeler
163,187
Son üye
batman211-2362
Top Bottom