Neler Yeni

Technopat MSİ ve Zalman Aşkı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Beren

80+ Gold
Fury X mi Cloud 2'den daha iyi? Üslubumu bozdurmaya yemin mi ettin dostum sen? HyperX gibi bir firmanın yanında Rampage lafını ağza almak bile hatadır. HyperX'in kötü bir ürünü yok, o sebepten modele baksak da bir şey değişmeyecek. Cloud 2 efsane bir kulaklıktır ve Fury X gibi saçma sapan kulaklığa o kadar para saymak saçmalıktır.

Alpha X yerine de G528C var, adam gibi adamdır kendisi. :)
Aynen, adam gibi kulaklık :D
Oku bakalım incelemeyi (1) İnceleme - Bloody G528C İnceleme | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Kulaklarıma 8-9 aydır işkence yapıyor kendisi.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
Bir ürünün berbat olduğunu anlayabilmem için kullanmam gerekmiyor. Ek olarak Rampage ve muadil çöplerini bolca kullandım, ardından Logitech ekosistemine geçtim ve aşırı rahatım.
Offff Anlamıyorsun İşte Bana Modele Bagli Dedin Sende Ozaman Duzgun Model Alsaydın.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

techno3030

80+ Bronze

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Direkt Trust alın demez hiçbir üye, örneğin bana da Trust'ın GXT 830 modelini önerdiler ama hala sağlam? Marka her şey değildir diyip Trust markasını tamamen gömdün. Kendinle çelişiyorsun.
Aynısı Rampage için de geçerli. Mesela Rampage ETX serisi PSU'lar gayet sağlamdır hatta Sylveon bile sağlam olduğunu biliyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Arkadaşlar, iki forum arasında olan bu saçma rekabet gerçekten can sıkıcı. Benim hiçbir forumu kötülemeye niyetim yok, sadece gördüklerimi söylüyorum. O yüzden bu konu kilitlensin, herkes istediği forumda vakit geçirmeye devam etsin ve Türkiye'nin en büyük iki teknoloji forumu olarak yolumuza devam edelim. İyi günler.
Aynısı Rampage için de geçerli. Mesela Rampage ETX serisi PSU'lar gayet sağlamdır hatta Sylveon bile sağlam olduğunu biliyor.
Sama Forza Gold modelinin ünitesini kullanıyorlar, yani kaliteliler.

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Ben Valorant'da ses kasabilmek için bir kulaklık alacaktım ve genelde kulaklık kullanmadığımdan. Kulaklığı param yok iken 500 TL veremeyeceğimden Rampage Comfort aldım ve memnunum her şey marka olmadığını bu PC'yi aldığımda zaten yeteri kadar anladım.

Aynen, adam gibi kulaklık :D
Oku bakalım incelemeyi (1) İnceleme - Bloody G528C İnceleme | Donanım Arşivi Forum (donanimarsivi.com)
Kulaklarıma 8-9 aydır işkence yapıyor kendisi.
Sizin kulağınız anormal olabilir, sorunlu ürün olabilir. İadeye üşenen biri için fazla kötülüyorsunuz. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Herkesin Razer almaya yeterli bütçesi var sanki.
Razer al mı dedi? XD

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu
1) Bu fiyata kusursuz bir kulaklık bekleyemezsiniz. Bütçenizi arttırmanız lazım.
2) Herkesin kafası ve kulağı aynı değil.
3) Böyle dandik bir forumda yazılan incelemelere güvenecek değilim.
Dandik Degiliz Biz Ama Siz Fanboy Sunuz

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom